CALVIN KLEIN – noul brand iconic din Fashion House Outlet

Calvin Klein, Inc. anunta deschiderea primului CALVIN KLEIN OUTLET din Romania. Magazinul – operat de SARKK SRL, membru SARKK SA, distribuitorul exclusiv si partenerul de franciza Calvin Klein in Romania – este primul de tip outlet din tara si cel mai recent din reteaua deja existenta formata din cinci magazine cu pret complet din Romania, ca parte a planului de dezvoltare Calvin Klein pe piata romaneasca.

Fiind primul magazin CALVIN KLEIN OUTLET, spatiul prezinta cel mai recent concept de design retail CALVIN KLEIN OUTLET, care comunica estetica minimalista si moderna specifica brand-ului printr-un finisaj curat.

Cei pasionati de piese atemporale dar practice care pot fi asortate stilului casual vor descoperi in noul CALVIN KLEIN OUTLET articole vestimentare si de lenjerie intima destinate atat femeilor si barbatilor, esentiale in crearea unui stil unic. Texturi seducatoare, culori captivante si imprimeuri artistice sunt trasaturile esentiale care definesc colectiile Calvin Klein, acum disponibile la preturi extrem de avantajoase in Fashion House Outlet Centre.

Magazinul si-a deschis portile pentru clienti incepand cu data de 13 martie 2021.

Mai multe detalii despre promotii si oferte gasiti pe site-ul Fashion House si pe retelele de socializare Facebook si Instagram.

***

Despre Calvin Klein, Inc.
CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuri indraznete, progresive si o estetica seducatoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea moderna si minimalista a design-ului, imaginile incitante si conexiunea autentica cu mediul cultural rezoneaza cu clientii brand-ului de peste 50 de ani.
Fondata in anul 1968 de catre Calvin Klein si partenerul sau de afaceri, Barry Schwartz, compania si-a construit reputatia ca lider in industria de moda americana prin liniile distincte ale brand-ului si o gama de produse licentiate. Vanzarile retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depasit 9 miliarde de dolari in 2019 si au fost distribuite in peste 110 de tari. Calvin Klein are peste 11.500 de asociati la nivel global.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.