S-a deschis primul outlet Tommy Hilfiger din Romania


Warning: Array to string conversion in /home/thebeau1/public_html/wp-content/plugins/carousel-without-jetpack/carousel/jetpack-carousel.php on line 252

Warning: Array to string conversion in /home/thebeau1/public_html/wp-content/plugins/carousel-without-jetpack/carousel/jetpack-carousel.php on line 252

Warning: Array to string conversion in /home/thebeau1/public_html/wp-content/plugins/carousel-without-jetpack/carousel/jetpack-carousel.php on line 252

Brand-ul Tommy Hilfiger anunta deschiderea primului outlet in Romania prin SARKK SRL, membru SARKK SA, distribuitor exclusiv TOMMY HILFIGER in Romania. Magazinul situat in Fashion House Outlet Militari este primul OUTLET TOMMY HILFIGER din tara si cel mai recent din reteaua deja existenta formata din 15 magazine cu pret complet din Romania. Lansarea outlet-ului duce mai departe povestea Tommy Hilfiger in Romania, brand disponibil in peste 100 de tari si peste 2.000 de magazine din America de Nord, Europa, America Latina si regiunea Asia – Pacific.

Cu o suprafata de 200 mp, OUTLET TOMMY HILFIGER impresioneaza prin design-ul arhitectural si de interior. Noul magazin reflecta conceptul global de outlet Tommy Hilfiger, care imbina patrimoniul american al brand-ului cu finisaje curate, moderne si cu o estetica luminoasa, Interiorul preia stilul de viata nautic – una dintre sursele de inspiratie indelungate ale lui Tommy Hilfiger. Panourile de iluminat lacuite in alb sunt asezate pe parchetul de stejar rustic. Mobilierul este realizat din lemn alb lucios, cu accente din otel inoxidabil lustruit, lemn de nuc si sticla.

In noul OUTLET TOMMY HILFIGER din Fashion House Outlet Centre, clientii vor descoperi produse vestimentare – pentru femei, barbati, si copii, lenjerie de corp, incaltaminte si accesorii – realizate din materiale sustenabile, prin tehnici de productie inovatoare conform viziunii Tommy Hilfiger care se regaseste in fiecare colectie, si vor fi purtati in calatorii stilistice incredibile.

Iubitorii de fashion au acum ocazia sa isi completeze garderoba cu item-urile Tommy Hilfiger preferate, toate la preturi accesibile.

Deschiderea primului OUTLET TOMMY HILFIGER din Romania continua misiunea brand-ului de a crea moda prin care „nimic nu se pierde si toata lumea este inclusa”, oferind astfel set-up-ul ideal ca fiecare client sa aiba acces la diversitatea stilistica dorita.

Magazinul si-a deschis portile pentru clienti incepand cu data de 13 martie 2021.

Mai multe detalii despre promotii si oferte gasiti pe site-ul Fashion House si pe retelele de socializare Facebook si Instagram.

***

Despre Tommy Hilfiger
Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER si TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul sau este proiectarea si comercializarea de imbracaminte si imbracaminte sport de inalta calitate pentru barbati, articole de imbracaminte si imbracaminte sport pentru femei, imbracaminte pentru copii, colectii de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale si imbracaminte de casa), incaltaminte si accesorii. Prin intermediul unor parteneri licentiati, Tommy Hilfiger ofera produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, sosete, mici articole din piele, articole de uz casnic si genti de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS consta in imbracaminte din denim si incaltaminte pentru barbati si femei. Colectia este completata de o varietate mare de genti, accesorii si parfumuri.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.