Te deranjeaza infectiile intime dese? | Mastrelle

Cel putin o data in viata, una din doua femei se confrunta cu infectia intima, cu simptome extrem de suparatoare: iritatii, mancarimi sau usturimi vaginale, dureri in timpul actului sexual, scurgeri cu miros neplacut. Considerat de multe ori un subiect tabu, femeile nu vorbesc foarte deschis despre el.

Infectiile intime au o rata mare de recurenta, iar printre motivele pentru care ele reapar se numara tratamentele cu antibiotice, fluctuatiile hormonale din timpul sarcinii si alaptarii sau deficitul hormonal de la menopauza. Tocmai de aceea, atunci cand te confrunti cu o infectie intima, tratamentul trebuie urmat in mod serios.

Gama Mastrelle contine produse special create care previn si trateaza infectiile intime.

Mastrelle® Flora Plus capsule vaginale este un produs bazat pe un complex prebiotic activ, vitamine si acid hialuronic. Capsulele inhiba in mod selectiv tulpinile patogene precum Candida albicans, Trichomonas vaginalis si Gardnerelle vaginalis. Produsul restabileste pH-ul vaginal si reface flora vaginala constituita din lactobacilli, calmeaza pruritul, iritatiile, usturimile vaginale si combate scurgerile anormale. Poate fi administrat in timpul sarcinii si alaptarii.

Conform datelor din literatura de specialitate, cresterea frecventei infectiilor vaginale este strans legata de perturbarea florei vaginale normale si modificarea pH-ului vaginal.

Pentru restabilirea florei vaginale normale, foloseste Mastrelle® Symbio capsule vaginale.

Mastrelle® Symbio este un produs bazat pe componente probiotice si prebiotice. Datorita asocierii probiotic-prebiotic, este eficient atat in tratarea si prevenirea candidozei si vaginitei bacteriene, cat si in restabilirea echilibrului florei si pH-ului vaginal, in toate situatiile in care numarul lactobacililor de la nivel vaginal este scazut, scade recurentele vaginitelor bacteriene si creste eficacitatea terapiei clasice. Poate fi utilizat in conditii de siguranta in timpul sarcinii si alaptarii.

O buna igiena personala este un prim pas pentru sanatate. Tocmai de aceea, pentru igiena zilnica recomandam Mastrelle Toujours Intimate Wash, ce curata delicat si protejeaza zona intima, mentine echilibrul natural al zonei intime externe, calmeaza iritatiile si reface mucoasa genitala, reducand senzatia de disconfort si mirosul neplacut.

Mai multe informatii despre gama Mastrelle gasiti pe site-ul oficial sau Facebook.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.