Parca nu mai ai deloc energie? Ia BienPlus Energy Stick!

A venit primavara, dar tu nu te poti mobiliza sa faci nici cel mai mic lucru? Te trezesti in mijlocul programului ca esti sleit de orice putere? Vrei sa faci cat mai multe intr-un timp cat mai scurt, insa lipsa de chef si energie au pus stapanire pe tine.

Pentru momentele in care cafeaua sau dorinta de a fi eficient nu te mai ajuta, BienPlus Energy Stick iti da un boost de energie binevenita.

Un produs 100% natural, BienPlus Energy Stick contine un complex de doi aminoacizi, cafeina si patru vitamine (vitamina B6, vitamina B12, vitamina B3 si vitamina B5) care sustin activitatile desfasurate in orice moment al zilei prin reducerea oboselii si extenuarii si cresterea capacitatii de concentrare.

BienPlus Energy Stick are o administrare usoara si rapida: continutul plicului se descarca pe limba si se lasa sa se topeasca in gura.

Afla mai multe informatii despre BienPlus Energy Stick de pe site-ul oficial sau de pe reteaua de socializare Facebook.

Compozitie: Indulcitor (xilitol), taurina, corector de aciditate (acid citric), inositol, cafeina, antiaglomeranti (stearat de magneziu), arome, nicotinamida, pantotenat de calciu, indulcitori (aspartam, sucraloza, acesulfam K), cianocobalamina, clorhidrat de piridoxina.

Ingrediente active (Cantitate/plic): Taurina 200,00 mg; Inositol 100,00 mg; Cafeina 20,00 mg; Vitamina B3 – 5,28 mg (33% DZR/ VNR*); Vitamina B5 – 1,98 mg (33% DZR/ VNR*); Vitamina B6 – 0,46 mg (33% DZR/ VNR*); Vitamina B12 – 0,825 μg (33% DZR/ VNR*).

*Valoarea Nutritionala de Referinta conform Regulamentului UE 1169/2011

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.