Totul despre produsele autobronzante si preferatele mele

Hello, beauties! Astăzi vreau să vă povestesc despre produsele autobronzante pe care le-am încercat și au rămas în rutina mea de îngrijire. Pot să vă spun că folosesc acest tip de produse de aproximativ 15 ani, le-am descoperit în timpul facultății și de atunci a devenit o obișnuință pentru mine să le folosesc. În tot acest timp am încercat aproape toate variantele de pe piață și am reușit să îmi formez o părere pertinentă despre ele.

Autobronzantele oferă un mod mai sănătos de a ne bronza decât expunerea la razele ultraviolete (UV) – atât la soare, cât și la solar – și mai rapid, asta dacă nu vă place să pierdeti timp sub razele soarelui ca să vă bronzati. Chiar dacă vă bronzați cu acest tip de produse tot va trebui să folosiți o loțiune/cremă cu factor de protecție solară, pentru a vă proteja pielea de efectul nociv al soarelui.

Dacă acum 15 ani nu existau atât de multe produse pe piață în acest sens, acum aveți o multitudine de creme autobronzante (și nu numai) de unde puteți alege varianta care vi se potrivește cel mai bine.

Întotdeauna începeți prin a folosi un exfoliant cu aproximativ 24 de ore înainte de a utiliza loțiunea autobronzantă și nu uitați să hidratați zonele mai uscate (coate, călcâie, genunchi). Bineînțeles că tehnica de aplicare a autobronzantului se îmbunătățește prin exercițiu, așa că acordați-vă la început puțin mai mult timp și atenție produsului folosit. Pentru a menține cât mai mult timp bronzul obținut, aveți grijă ca pielea să fie tot timpul hidratată.

Toate produsele autobronzante pe care le folosesc le aplic cu o mănușă specială – cea mai bună pe care am folosit-o până acum este Coco & Eve Sunny Honey Soft Velvet Tanning Mitt.

În topul preferințelor mele pentru un bronz accentuat rămâne loțiunea de la Vita Liberata în nuanța Dark. Are o textură lejeră, un miros subtil și rezistă până la 14 zile pe pielea mea. Este un produs bun și pentru ‘începători’ pentru că se absoarbe rapid și nu lasă pete. O puteți lăsa să acționeze între 4-12 ore (atenție ca în acest timp se transferă pe haine), în funcție de intensitatea dorită și apoi faceți duș.

Atunci când am nevoie de un plus de hidratare și doresc un bronz discret, apelez la uleiul bronzant Lancaster Sun 365 Self Tanning Oil. Este un produs care se aplică zilnic și oferă un bronz treptat al pielii.

O altă variantă pe care am încercat-o recent și mi-a plăcut este loțiunea nuanțatoare Nivea Q10 Firming + Bronze. Este un produs ce hidratează, oferă un efect de fermitate pielii și un bronz discret. Are un miros plăcut, se absoarbe repede în piele și este varianta ‘budget-friendly’ pentru o piele bronzată frumos.

Acum testez o variantă de Self Tanning Water (apă autobronzantă), dar o să vă povestesc despre acest tip de produs într-un alt articol. Următorul pe lista de cumpărături este St.Tropez Gradual Tan Plus Sculpt and Glow pentru efectul de sculptare și iluminare pe care îl promite. Revin cu feedback după ce reușesc să îl testez.

Voi folosiți produse autobronzante?

xoxo

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.