Extindere de spatiu si de servicii la Atelierul de Slabit din AFI Cotroceni!

Atelierul de Slabit din AFI Cotroceni s-a mutat intr-o locatie mai extinsa, in cadrul aceluiasi centru comercial, si odata cu extinderea de spatiu acomodeaza si doua noi cabinete medicale Clinica AS, extinzandu-si portofoliul de servicii prin oferirea de consultatii de specialitate pentru Nutritie si Dermatologie. Astfel, Atelierul de Slabit din AFI Cotroceni s-a transformat intr-o micro-clinica unde clientii vor putea beneficia atat de tratamente de remodelare corporala si estetica faciala, cat si de consultatii si recomandari medicale dermatologice si programe personalizate de nutritie si dietetica. Noua locatie a centrului pentru sanatate si infrumusetare este la parter, in munte, zona Food Court. Extinderea spatiului din AFI Cotroceni face parte din planul de dezvoltare pentru 2021 al retelei Atelierul de Slabit.

„Suntem extrem de bucurosi ca planurile noastre pentru dezvoltare se concretizeaza exact asa cum ne-am propus inca de la deschiderea primului centru: sa devenim o retea in care expertiza medicala se imbina cu procedurile de infrumusetare. Abordarea multi-disciplinara este filosofia dupa care ne ghidam. In urma acestei extinderi a centrului nostru din AFI Cotroceni, clientii care ne trec pragul vor avea alaturi medicii specialisti care lucreaza indeaproape cu echipa care se ocupa de procedurile corporale si faciale. Deci, oferim un pachet de servicii integrate, punand accent pe multidisciplinaritate.”, a declarat Alexandru Todica, cofondator al Retelei de Centre Atelierul de Slabit.

Cu aceeasi atmosfera calda si intima, terapeuti cu experienta si echipamente moderne originale, centrul Atelierul de Slabit din AFI Cotroceni dispune de o gama variata de tratamente de remodelare corporala si estetica faciala care redau supletea, naturaletea si tineretea pielii. Printre cele mai populare in randul celor ce frecventeaza centrul sunt: VelaShape II, Criolipoliza CoolTech, Radiofrecventa Safyre, Epilarea definitiva laser Elysion Pro. Prin adaugarea cabinetelor noi, echipa Clinicii AS sustine persoanele interesate in a-si mentine corpul sanatos si in cea mai buna forma combinand beneficiile tehnologiei de ultima generatie cu sfaturile medicilor si specialistilor.

Reteaua Atelierul de Slabit dispune in prezent de trei centre in Bucuresti, amplasate in zone cheie ale capitalei: Dorobanti, Tineretului, AFI Cotroceni si are in plan, pe termen mediu si lung, extinderea in alte orase mari din tara.

Atelierul de Slabit – clinica de estetica medicala si remodelare corporala cu aparatura de ultima generatie.

Pentru mai multe detalii puteti urmari pagina de Facebook si site-ul oficial.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.