Umonium Master, expertul tau universal in curatenie

Cu totii intelegem importanta curateniei, atat cand vorbim de spatiul in care locuim sau ne desfasuram activitatea, cat mai ales cand ne referim la haine. Si asta nu doar pentru componenta estetica sau pentru confort, ci mai ales pentru ca este vorba de sanatatea noastra si a familiei.

Pentru a ne bucura de un mediu sigur, cautam mereu cele mai eficiente si practice solutii de curatare. In magazine gasim raioane intregi cu produse ce promit curatenia in cele mai diverse forme si particulare moduri, pentru podele, pentru suprafetele din bucatarie, pentru gresia si faianta din baie, pentru zone ce necesita degresare, pentru igienizarea hainelor, pentru eliminarea mirosurilor neplacute…si lista poate continua cu variatiuni ale celor enumerate mai sus.

Nu-i asa ca v-ati dori o bagheta magica pentru a uni toate proprietatile produselor de curatenie si detergentilor pe care ii folositi intr-un singur produs? Sau macar sa existe o solutie care sa va scurteze mult lista de cumparaturi cand vine vorba de astfel de produse?

Umonium 38 Master este produsul care va poate indeplini aceasta dorinta! Este o solutie universala de curatare, potrivita pentru toate suprafetele, inclusiv echipamente sanitare, mobilier si textile, cu functii multiple: inlatura murdaria, degreseaza, igienizeaza, dezinfecteaza si elimina mirosurile neplacute. Este un produs profesional, rapid si eficient, ce omoara germenii in doar 15 minute de contact.

De asemenea, este ideal pentru dezinfectarea textilelor si a imbracamintei de lucru, fie prin inmuierea intr-o solutie diluata, fie direct in masina de spalat, in locul balsamului.

Un alt aspect important este faptul ca Umonium 38 Master este una dintre putinele solutii de curatare prietenoase cu mediul. Este un produs biodegradabil, ambalat intr-un recipient 100% reciclabil.

Umonium 38 Master este un dezinfectant biocid produs in Belgia, de laboratoarele Huckert’s International Mastered Disinfection si este disponibil online si in magazinul emag.

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.