Colectia Tommy Hilfiger Summer/Pre-Fall 2021 un loc numit vara

TOMMY HILFIGER a lansat colectia Summer/Pre-Fall 2021 prin care se transmite mesajul ca anul acesta, vara este o stare de spirit. Colectia a fost conceputa pornind de la ideea de distractie, astfel incat prin look-ul pe care il alegi, transformi orice loc in care te afli intr-unul fericit.

Colectia TOMMY HILFIGER Summer/Pre-Fall 2021 da viata vibratiilor din Miami prin costume de baie, incaltaminte si ochelari de vara ale caror stiluri sunt inspirate de Sunshine State. Colectia este disponibila in magazinele selectate TOMMY HILFIGER si online pe site-ul oficial.

Este momentul pentru costume de baie mai sustenabile

Material reciclat, rezistent si pregatit pentru orice – costumele de baie TOMMY HILFIGER sunt realizate folosind metode si materiale mai durabile.

Articolele pentru plaja sunt create cu un nivel de utilitate crescut, si fac ca sustenabilitatea sa fie punctul central al colectiei. Cu un design variat, ce include materiale si ornamente reciclate, aceste item-uri aduc in atentie diversitatea prin introducerea unor masuri incluzive adaptate pentru toate formele corpului, oferind o potrivire perfecta si confort.

Stiluri fresh de sezon

Item-urile essentials dedicate sezonului de vara au un design ce incorporeaza dungile atemporale de Ithaca, modele florale proaspete si materiale usoare precum bumbacul organic.

Colectia aduce o abordare fresh si moderna, prin materialele reciclate, ornamente si broderii, inserarea logo-ului si siluete elegante.

Prietenii si fanii brand-ului sunt invitati sa se alature conversatiei in social media folosind #TommyHilfiger si @TommyHilfiger.

Facebook Comments

2 Replies to “Colectia Tommy Hilfiger Summer/Pre-Fall 2021 un loc numit vara”

  1. Uuuuhhh, planuiam sa ma abtin de la shopping impulsiv, not so sure now 🙂

    1. Te inteleg perfect :))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.