Lansare Clinical Discoloration Repair Serum | Paula’s Choice

Clinical Discoloration Repair Serum uniformineaza culoarea pielii si estompeaza vizibil hiperpigmentarile si decolorarile pielii.

Cu ajutorul acidului tranexamic, niacinamidei si bakuchiol, noul ser este eficient pentru corectarea petelor de orice fel – aceste ingrediente active intrerup cauzele care duc la aparitia petelor maro, gri, albe.

Decolorarile si hiperpigmentarile apar din diverse motive (acnee, hormoni, sarcina, expunere la soare, imbatranire naturala). Clinical Discoloration Repair Serum ajuta la estomparea si prevenirea petelor folosind o combinatie puternica de acid tranexamic, bakuchiol si niacinamide. Aceste ingrediente dovedite actioneaza asupra schimbarilor din piele care duc la productia excesiva de melanina si astfel previn aparitia unor pete noi, iar decolorarile si hiperpigmentarile existente se estompeaza constant.

Ingrediente principale:

• 3% Acid tranexamic ajuta la estomparea vizibila a mai multor tipuri de decolorari ale pielii. Cercetarile au aratat ca eficacitatea acestui ingredient este rivala cu cea a hidrochinonei si este chiar potrivit pentru hiperpigmentari mai problematice, cum ar fi melasma.
• Concentrandu-se pe productia dezechilibrata de melanina indusa de radiatiile UV, acidul tranexamic permite straturilor de suprafata ale pielii sa-si recapete culoarea naturala, uniforma.
• Pentru a fi eficace in reducerea vizibila a decolorarilor pielii, produsele cu acid tranexamic trebuie sa contina intre 2-5% din acest ingredient. Deoarece ingredientele care actioneaza asupra petelor sunt mai eficiente impreuna, este mai bine sa alegeti formule cu acid tranexamic si alte ingrediente active, cum ar fi niacinamide si uleiul de seminte de Milk Thistle, care incurajeaza penetrarea acidului tranexamic in straturile profunde ale pielii.
• 5% Niacinamide ajuta la intarirea barierei naturale pielii, imbunatatind in acelasi timp textura si culoarea.
• 0,5% Bakuchiol, un antioxidant natural cu efecte anti-imbatranire, care ajuta la uniformizarea culorii si texturii pielii.

Acidul tranexamic, niacinamide si bakuchiolul actioneaza impreuna pentru a imbunatati in mod constant aspectul hiperpigmentarilor si decolorarea pielii.

Clinical Discoloration Repair Serum are textura de lotiune fluida, non grasa. Este ambalat in recipient opac rezistent la UV, cu un dozator pompa pentru a impiedica distrugerea ingredientelor sensibile la lumina si aer, asigurandu-se ca acestea raman eficiente de la prima pana la ultima utilizare.

Este potrivit pentru toate tipurile de piele, varste si etnii care se confrunta cu pete de orice fel.

Cum se foloseste

Limitati utilizarea initiala de trei ori pe saptamana; cresteti treptat frecventa pana la o data pe zi. Aplicati pe fata si gat, evitand pleoapele si buzele. In timpul zilei, aplicati intotdeauna o crema cu protectie solara SPF 30 sau mai mare si limitati cat mai mult posibil expunerea la soare in timp ce utilizati acest produs.

Folosirea protectiei solare zilnic este esentiala pentru succesul oricarui corector de pete si ajuta la prevenirea aparitiei mai multor pete. Poate dura 8-12 saptamani de utilizare zilnica pana cand se observa rezultate semnificative.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.