Noul Persil Sensitive asigura spalarea perfecta a hainelor si grija pentru pielea sensibila

Unul din doi consumatori sustine ca are piele sensibila chiar daca nu are un diagnostic medical in acest sens, astfel incat din ce in ce mai multe persoane apeleaza la produse prietenoase cu pielea. De aceea, este foarte important sa ne asiguram ca si detergentul pentru rufe este la fel de bland cu pielea precum este si cu tesaturile. Persil este unul dintre brandurile ce inoveaza continuu din dorinta de a imbunatati produsele cu formule cat mai blande pentru haine, piele si planeta. Anul acesta, brandul lanseaza pe piata noul Persil Sensitive, ce ofera curatare in profunzime a hainelor si grija pentru pielea sensibila.

Formula testata dermatologic contine ingrediente de origine naturala, parfum hipoalergenic si Aloe Vera, care protejeaza microbiomul pielii. Noua formula Persil a trecut cu brio printr-un regim complex de testare, care a inclus si un test tip „Patch”, evaluat si monitorizat de specialisti in dermatologie timp de 72 de ore pentru a verifica eventualele reactii asupra pielii.

De asemenea, Persil Sensitive a primit certificarea ECARF ca produs special hipoalergenic din partea Centrului European pentru Cercetarea Alergiilor. Certificarea a fost acordata pe baza unor criterii si studii stiintifice care au demonstrat imbunatatirea calitatii vietii pentru persoanele care sufera de alergii.

Noul Persil Sensitive este potrivit atat pentru hainele colorate, cat si pentru cele albe, fiind eficient la temperaturi de pana la 20 de grade. Astfel, economisind energie, Persil este pietenos cu mediul inconjurator, precum si cu pielea delicata.

Noua gama include Persil Sensitive gel si pudra, precum si noile capsule Persil Sensitive 4in1 care ofera stralucire hainelor tale. Folia capsulelor este 100% biodegradabila, ceea ce face ca produsul sa fie prietenos cu mediul inconjurator si perfect pentru pielea sensibila.

Pentru o planeta mai curata

Fiind unul dintre cele mai de incredere branduri la nivel european, Persil este preocupat atat de imbunatatirea continua a produselor oferite consumatorilor, cat si de protejarea mediului inconjurator. Brandul este recunoscut pentru atentia acordata sustenabilitatii portofoliului de produse atat din punct de vedere formula, cat si ambalaje.

Cantitatea redusa de plastic din ambalajul Persil Sensitive ajuta la reducerea emisiilor de dioxid de carbon, sustinand un viitor mai verde pentru noi toti. De asemenea, deoarece noua formula este eficienta in lupta impotriva petelor la temperaturi scazute de pana la 20°C, Persil asigura un consum de energie redus pentru spalatul hainelor.

Datorita noii game Persil Sensitive, chiar si membrii familiei care au pielea sensibila se pot bucura linistiti de o curatare in profunzime a hainelor.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.