Bijuteriile personalizate – cadoul perfect pentru un Crăciun fericit!

Încă puțin și intrăm oficial în prima lună de iarnă și poate cea mai așteptată de noi toți, decembrie, luna cadourilor, luna lui Moș Crăciun! Deși vremea de afară încă nu s-a înăsprit atât de tare, mulți dintre noi au intrat deja în spiritul Crăciunului. Unii chiar au profitat de reducerile de Black Friday să bifeze câteva cadouri de pe lista lungă.

Și pentru că sigur ai multe lucruri de cumpărat și cadouri de împachetat, cel mai bine ar fi să te apuci din timp, asta ca să nu te ia Crăciunul prin surprindere. Și dacă ai o familie numeroasă, sacul moșului trebuie pregătit la vreme bună, când încă te mai poți gândi și răzgândi, ca nu cumva să dai greș sau să omiți pe cineva.

Dacă vrei cu adevărat ca persoana specială din viața ta, fie ea sora, mamă, prietenă să îți aprecieze cadoul, acum o poți surprinde cu ceva pe gustul ei, o bijuterie personalizată. Acum că misiunea e pe jumătate rezolvată, apare marea întrebare: Cum să o personalizezi?

Ca să fii iar sigură că nu dai greș, bijutierii de la BijuBox.ro îți vin în ajutor cu câteva idei după care te poți ghida în alegerea bijuteriei potrivite.

Numele ei

Ar putea părea prea simplu să-i oferi o bijuterie cu nume, dar se știe că femeile, au această atracție față de nume. Fie că este vorba de numele propriu sau al unei persoane dragi, alint sau o poreclă hazlie, toate ni se par atrăgătoare, deorece poartă cu ele o anumită semnificație. Acum poți opta pentru un colier din argint, pe care îl poți personaliza cu orice nume dorești, ori colierul tip salbă Raya, pentru iubitoarele stilului vintage. Dacă îți dorești o variantă minimalistă, dar extrem de finuta și elegantă, colierul Nomine este modelul perfect. Același model îl poți găsi și sub formă de brățară, la fel de delicată și atrăgătoare.

Semnul zodiacal

Zodiacul joacă un rol destul de important în viața femeilor. Este un prevestitor onest și întotdeauna aduce un strop de magie în viața lor. Dacă vrei să transformi acea magie într-un cadou de Crăciun, optează pentru colierul Amelie din argint, personalizat cu semn zodiacal. La fel de interesant, dar cu o tentă mai sofisticată, este colierul Destiny, tot din argint, însă personalizat cu constelațiile specifice zodiilor. Pentru o iubitoare de brățări, poți alege modelul Premium din piele împletită și bănuț din argint sau modelul Destiny, personalizat cu constelații. Ambele sunt super chic și dau acea notă de eleganță specifică femeilor.

Marca unei ființe dragi

Atunci când alegi bijuteria potrivită pentru persoana specială din viața ta, te poți gândi la acea ființă care îi aduce mereu zâmbetul pe buze.

În cazul proaspetelor mămici, poate fi bebelușul care le umple inima de fericire. Pentru acestea, o alegere potrivită ar fi colierul Silvia, din argint, cu bănuț personalizat cu mama și bebe, sau brățară My Kid, personalizată cu nume și tălpițe de bebeluș. Ambele modele sunt bijuterii extrem de finute, iar mesajele și emoțiile pe care le transmit cu siguranță îi vor aduce o mare bucurie proaspetei mămici.

În cazul mămicilor mai experimentate, ființa cea mai dragă poate fi școlarul hazliu, ori adolescentul rebel. Pentru o astfel de mămică, poți alege modelul Mom din argint, cu bănuț în formă de inimă, personalizat cu mama care își ține pruncul în brațe. Poți opta pentru varianta de colier sau de brățară, ambele bijuterii sunt la fel elegante și finute.

Pentru mămicile de patrupezi, o ființă dragă poate fi prichindelul blănos și drăgălaș, care fuge prin toată casa. În cazul lor, o bijuterie potrivită ar fi colierul Bruno din argint, cu talisman în formă de lăbuță sau colierul Paw Lover, în forma de inima, personalizat cu lăbuță. Aceleași modele le poți găsi și în varianta de brățară, așa că alegerea îți aparține.

Simbolul care o definește

Femeile, de regulă, au o atracție și o curiozitate extrem de mare față de simboluri. La fel ca în cazul zodiacului, simbolistica lucrurilor aduce un strop de magie în viața lor, iar interpretările care apar odată cu simbolurile le stimulează foarte mult creativitatea.

Dacă încă ești nesigură în privința cadoului pentru persoana aceea specială, poți tine cont de această latura a femeilor și cu siguranță nu vei da greș. Poți opta pentru colierul Saray, din argint, personalizat cu nume – o bijuterie super apreciată în rândul femeilor, datorită formei sale de infinit, sau poți alege colierul Snowflake, din argint, cu pandativ în formă de fulg, să fii în tema cu sezonul rece.

Colierul Star, din argint, personalizat cu cristal Swarovski, cu stea și luna este perfect pentru persoanele nocturne, dar în același timp poți opta și pentru varianta cu soare și lună, colierul Bright, tot din argint, care se potrivește mai bine persoanelor cu spirit diurn. Iată o alte idee după care te poți ghida!

Alege BijuBox.ro când vrei să oferi un dar unic pentru o persoană unică! Dacă încă stai pe gânduri, nicio grijă, mai ai timp să te gândești până ce te vei decide. Important este să începi din timp!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.