Syoss Intensive Hair Mask – noile măști multifuncționale pentru un păr puternic

Ce poate fi mai plăcut decât să te poți bucura de îngrijirea profesională a părului la tine acasă, oricând îți dorești? Într-o perioadă în care cererea de tratamente pentru păr de tip profesional cu utilizare la domiciliu a crescut, Syoss lansează pe piață o nouă inovație menită să răspundă nevoilor consumatorilor: Syoss Intensive Hair Mask, o mască multifuncțională pentru păr strălucitor și puternic.

Disponibile în trei variante, măștile de păr Syoss Intensive au la bază o formulă cu concentrație ridicată, ce include ingrediente naturale de origine asiatică, în combinație cu de 5 ori mai mulți aminoacizi. Noua mască hrănește și repară în profunzime firul de păr, cu rezultate vizibile de la prima utilizare a produsului.

SYOSS INTENSIVE HAIR MASK poate fi folosită în patru moduri diferite în funcțiile de nevoi: înainte de șamponare, de 2-3 ori pe săptămână, (pentru o îngrijire lejeră), ca balsam utilizat regulat (pentru descurcarea părului), ca mască, aplicată 2-3 ori pe săptămână, (pentru o îngrijire profundă) și ca mască pentru îngrijire și tratament intensiv (se lasă să acționeze pe toată perioada nopții).

SYOSS INTENSIVE HAIR MASK este disponibilă în trei variante, în ambalaje de 500 ml:

Syoss Intensive Hair Mask Repair Boost – hrănește și îngrijește în profunzime firul de păr, prevenind viitoarele deteriorări.Fortifică firul de păr și reduce ruperea acestuia cu până la 96%.Cu alge WAKAME.

Syoss Intensive Hair Mask Moisture Boost – oferă părului efect împotriva uscăriide până la 48 de ore.Masca asigură hidratarea optimă și strălucirea firului de păr. Cu apă de arțar japonez KAEDE.

Syoss Intensive Hair Mask Colour Vibrancy Boost – conferă o culoare vibrantă și strălucitoare părului vopsit. Protejează culoarea până la 12 săptămâni. Cu floare TSUBAKI.

Noua GAMĂ SYOSS INTENSIVE, reduce cu până la 94% vârfurile despicate și cu până la 96% ruperea firului de păr oferind rezultate vizibile încă de la prima utilizare.

Preț recomandat: 38,79 lei

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.