Descoperă aromele Colecțiilor de iarnă Yves Rocher

Crăciunul este aproape! Acel moment magic al anului, sinonim cu momente frumoase împărtășite cu familia, fericire pentru cei mici și cei mari. Pentru a te transpune în atmosfera Sărbătorilor de Iarnă, îți propunem să te lași fermecată de magia Grădinii Curiozităților Yves Rocher și de sublimele colecții de sfârșit de an Yves Rocher, în ediție limitată.

Așadar, anul acesta, lasă-te purtată într-o lume de poveste și reconectează-te cu natura extraordinară Yves Rocher.

Animalele se ascund în vegetație, un copac abundent dezvăluie surprize în timp ce murele cristalizate se leagănă pe crengi și portocalele se rostogolesc prin ciocolată. Un loc plin de magie.

Două colecții în ediție limitată te vor duce la descoperirea unui univers olfactiv gurmand și dulce: colecția Mure delicioase, dulce și fructată, și colecția Portocale & Ciocolată, ce provoacă dependență.

Două colecții de Crăciun eco-friendly cu arome surprinzătoare.

Calendarul Surprizelor de Advent

În fiecare zi, deschideți porțile Grădinii Curiozităților Yves Rocher și bucurați-vă de spectacolul neașteptat pe care vi-l oferă natura. Veți întâlni o bufniță misterioasă care vă va privi cu ochi uimiți. Aceasta vă va ghida prin vegetația luxuriantă spre copacul plin de surprize. De-a lungul cărării, o anghinare curioasă răspândește un praf auriu ce îmbracă frunzele multicolore într-un voal strălucitor.

În fiecare zi, descoperiți o selecție de noutăți și regăsiți produsele noastre esențiale pentru îngrijirea tenului, machiaj, îngrijirea corpului, îngrijirea părului și parfumerie, pentru ca așteptarea până la Crăciun să fie mai ușoară!

Odată ce numărătoarea inversă a luat sfârșit, acest calendar poate fi reutilizat! Puteți crea decorațiuni din cutiile sale pentru masa de Crăciun, puteți face mici cadouri sau să le utilizați pentru a depozita diferite obiecte. Opțiunile sunt infinite.

  • Baze de curățare de origine vegetală, fără sulfați, cu pH neutru pentru piele
  • Compuse din până la 98% ingrediente de origine naturală
  • Formule ușor biodegradabile
  • Fabricate cu drag în Franța
  • Ambalaje reciclabile realizate din plastic 100% reciclat
  • Calendar Advent realizat din 60% carton reciclat din deșeurile noastre, reciclabil si reutilizabil.
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.