Christmas Gift Guide: Idei de cadouri de Craciun pentru el

Hello, beauties! Sunteți în pană de idei de cadouri când vine vorba de partea bărbătească a familiei? No worries, vin în ajutorul vostru cu câteva idei de smart shopping de pe Notino.

În primul rând puteți urmări codurile de reducere Notino. Le puteți găsi simplu pe site și le puteți urmări pentru a beneficia la maxim de banii investiți în cadouri. Astfel puteți primi reduceri de 15-20% la diferite branduri selectate, livrare gratuită și chiar produse cadou la cumpărături.

Un top 10 parfumuri pentru bărbați ne ajută să alegem mai ușor o variantă de cadou parfumată. Și, da, găsim variante pentru toate bugetele, cu prețuri pornind de la aproximativ 100 lei. Ce mi-a atras și mie atenția (și este la un super preț) este parfumul Encre Noire A L’Extreme de la Lalique. Un parfum intens lemnos, aromatic, iar după descriere aș îndrăzni să îl compar cu un parfum de nișă, la un preț super accesibil. Notele de tămâie și rășini îi dau un caracter unic și sunt sigură că mirosul final este unul aparte. Aștept cu interes și opinia lui despre acest parfum pe care îl va găsi sub brad.

Alte branduri budget-friendly la care puteți apela cu success sunt Davidoff și Calvin Klein.

Dar nu vă opriți doar la parfumerie – puteți alege produse pentru bărbierit sau chiar produse cosmetice dedicate lor. Un aparat de ras, o mașină de tuns barba sau seturi de lux cu produse cosmetice pot fi alegeri potrivite pentru el.

Dacă nu vreți să riscați atunci când alegeți cadoul de sărbători, puteți opta pentru un voucher cadou Notino, disponibil în variantă imprimată și electronică. În doar câteva minute voucherul este generat, îl primiți pe e-mail iar cei dragi își vor alege singuri ce-și doresc și le face plăcere.

Voi a-ți făcut cumpărăturile de sărbători? Ce cadouri aveți pe listă?

xoxo

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.