Parfumurile pe care toată lumea ar trebui să le încerce
Paco Rabanne Olympéa

Hello, beauties! Încep o nouă serie de articole legată de parfumurile care merită încercate și adăugate la colecția personală. Parfumuri deosebite, excepționale, ce pot deveni o extensie a personalității voastre.

Am ales sa încep cu un parfum creat pentru o zeiță a timpurilor moderne, învingătoare, cu un suflu independent dar plin de seducție. Paco Rabanne Olympéa invită femeile să-și conștientizeze puterea. A fost lansat în 2015 de Loc Dong, Anne Flipo și Dominique Ropion. Sticla are forma unei coroane de lauri, proiectată de Marc Ange.

Un parfum floral-oriental fresh și intens. Este reeditarea feminină a versiunii Invictus din 2013, ce înfățișează spiritul atletic, cel competițional, precum și dorința de victorie.

Note de vârf

Iasomie de apă, Floare de ghimbir, Mandarină verde

Note de mijloc

Sare, Vanilie

Note de bază

Ambergris, Cashmeran, Lemn de santal

Olympéa se deschide cu note dinamice de mandarină verde, proaspătă, tonuri acvatice de iasomie de apă și caldură subtilă a florii de crin portocaliu înflăcărat. În centru se află un acord de vanilie sărată ce mângâie pielea cu o dulceață seducătoare, înainte de atingerea netedă a lemnului de santal și a chihlimbarului.

În spatele sticluței rafinate se găsește imaginea unei zeițe, ce are rolul de a evoca puterea specifică femeii. Este exact ce promite a fi, un parfum care te duce cu gândul la Grecia și plajele-i luxuriante, dar și relieful variat, muntos. Extrem de versatil, cu un siaj moderat, perfect. Este unul dintre parfumurile mele preferate, alături de Jean Paul Gaultier Scandal despre care vă voi vorbi în partea a doua a acestei serii.

Voi ați încercat Olympéa până acum?

Nu uitați să urmăriți promoțiile și codurile de reduceri de pe site-ul celor de la Notino! Astfel puteți profita la maxim de oferte la cel mai bun preț, de livrare gratuită și chiar cadouri la cumpărături.

xoxo

Facebook Comments

2 Replies to “Parfumurile pe care toată lumea ar trebui să le încerce
Paco Rabanne Olympéa”

  1. Madalina Dragulin says: Răspunde

    E foarte tare parfumul asta si chiar ti se potriveste. Ia si Invictus si faceti super pereche!

    1. Georgiana Kristina says: Răspunde

      Daaaa, e pe lista de cumparaturi si Invictus ❤️

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.