Experţii în frumuseţe recomandă colagenul marin – iată de ce

De la specialiști în îngrijirea pielii până la celebrități, toată lumea vorbește despre consumul de colagen ca fiind una dintre cele mai eficiente metode de îmbunătățire a hidratării pielii, reducerea liniilor fine și readucerea acelei străluciri sănătoase a tenului.

Colagenul marin (preponderent, colagen de tip 1) este cel mai abundent din corpul uman și cel mai asemănător cu colagenul uman, cel mai bun pentru elasticitatea pielii și cu cele mai mari beneficii pentru frumusețe. Motivul pentru care colagenul marin se află printre sursele preferate este faptul că se absoarbe mult mai repede și mai eficient în organism, comparativ cu celelalte surse. Absorbția ridicată se datorează greutății și dimensiunii moleculare mici pe care colagenul marin le are, iar din aceste motive este prima alegere în scopuri medicinale.

Eu am ales să încerc varianta lichidă Collagen Elixir de la Isagenix. Colagenul lichid este digerat și absorbit în sânge mai rapid și mai eficient decât suplimentele solide. Atunci când utilizați capsule, tablete sau pulbere, organismul trebuie mai întâi să descompună proprietățile medicinale ale ingredientelor, pentru a le pune sub formă lichidă, ceea ce presupune mai mult timp pentru a fi absorbite. Colagenul lichid are nevoie de 1-4 minute pentru a fi absorbit de organism. Iar rata de absorbție a colagenului lichid, în comparație cu varianta pulbere, s-a dovedit clinic a fi cu 60% mai mare.

Deși unele persoane consideră acest tip de suplimente marketing și nimic mai mult, pe mine Elixir Collagen m-a ajutat și după 14 zile am început să văd îmbunătățiri pe ten, păr și articulații.

Ce ce m-a ajutat pe mine acest supliment și de ce îmi place:

  • am găsit (în sfârșit) un supliment care mă ajută în privința părului – nu-mi mai cade și se regenerează frumos;
  • tenul a reușit să se calmeze, nu mai este atât de productiv în zona T (am tenul mixt, gras in zona T);
  • posibil să mă ajute și cu genunchiul stâng – de când am început cura cu Collagen Elixir nu mă mai deranjează în timpul exercițiilor la sală;
  • conține peptide de colagen marin (nu din surse bovine, porcine);
  • pe lângă colagen, conține Vitamina C, Zinc și Biotină;
  • doze individuale din sticlă de culoare închisă.

Doza zilnică recomandată pentru întreținerea unui ten sănătos este de 2,5 g pe zi pentru colagen hidrolizat (cu o doza maxima posibila de 15 g/zi). Fiecare doză de Collagen Elixir conține 5 g peptide de colagen hidrolizat. Recomandarea generală este de a se administra 1 doză/zi.

Cât timp va dura până apar rezultatele? Suplimentele cu peptide de colagen funcționează imediat, deși nu este probabil să vedeți schimbări în oglindă după prima înghițitură. La urma urmei, pielea are nevoie de timp pentru reconstrucție și reînnoire. Deși cercetările sugerează că, în medie, beneficiile semnificative sunt măsurabile după 12 săptămâni, asta nu înseamnă că va trebui să așteptați toată această perioadă înainte de a începe să observați o îmbunătățire. Pielea este una dintre caracteristicile noastre cele mai individuale și unice. În timp ce cercetarea este un ghid excelent pentru a ajuta la informarea așteptărilor, experiența voastră, ca și pielea, va fi unică pentru fiecare în parte.

Pentru mai multe detalii și date exacte cu trimitere la sursă despre colagenul marin puteți accesa site-ul globalnewswire.com, iar pentru a le cumpăra puteți accesa pagina de Facebook Produse Isagenix.

Și nu uitați – sănătatea ta este o investiție, nu o cheltuială!

Voi folosiți suplimente pe bază de colagen marin? Ați fi interesate să le încercați?

xoxo

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.