Produse de înfrumusețare aprobate și cumpărate de celebrități

Visezi să ai o piele impecabilă, precum Ducesa de Cambridge sau Amanda Holden? Sau poate gene senzaționale precum Meghan Markle? Dacă răspunsul este da, atunci este timpul să-ți pregătești lista de cumpărături online!

Secretul de frumusețe al lui Kate Middleton

Oricât de mult ne place îngrijirea de lux, apreciem și variantele mai prietenoase cu bugetul! Trucul suprem de frumusețe al lui Kate Middleton este o lavetă demachiantă simplă de muselină pentru față (recomandată și de make-up artistul din ziua nunții, Arabella Preston), alături de balsamul pentru curățare intensă Amazing Face Moringa Cleansing Balm Emma Hardie.

Mist-ul pentru ten al Amandei Holden

Da, mist-ul de față al Amandei, Elemis Pro-Collagen Rose Hydro-Mist, este în România! Pentru că tenul ei este uscat, aceasta ține mist-ul la îndemână în geantă pentru a-și împrospăta machiajul pe timpul zilei și pentru a da un mic boost de hidratare tenului.

Mascara must-have a lui Meghan Markle

Ducesa de Sussex are cel puțin două mascara pe care le iubește în trusa ei de machiaj – Diorshow Iconic și Maybelline Lash Sensational, care se vinde cu mai puțin de 40 lei. Două variante pentru toate bugetele!

Parfumul actriței Sarah Jessica Parker

Cine nu și-a dorit în secret să poată face parte din serialul Sex and the City? Dacă vreți să egalați personajul Carrie Bradshaw, actrița Sarah Jessica Parker, atunci tot ce trebuie să faceți este să achiziționați unul dintre parfumurile ei. Călătorește într-o clipă în New York-ul plin de farmec cu Sarah Jessica Parker NYC Eau De Parfum, un amestec ispititor de note florale, fructate și lemnoase.

Crema pentru zona ochilor folosită de Jennifer Lopez

Se mai întreabă cineva cum arată Jennifer Lopez EXACT la fel ca la începutul anilor nouăzeci? Ei bine, nu putem fi siguri, dar știm că este o fană a cremei pentru ochi de la Strivectin Anti-Wrinkle Intensive Eye Plus Concentrate For Wrinkles.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.