Secretul părului des și lucios al ducesei Meghan Markle | Notino

Te-ai întrebat vreodată cum ducesa de Sussex își menține părul tot timpul sănătos și des?

Ducesa de Sussex a stârnit multă invidie cu frumusețea părului ei brunet bogat, lăsându-i pe fanii ei nerăbdători de a-i afla secretele. Se pare că este o mare fană a gamei de îngrijire a părului Kérastase Nutritive, nelipsită din rutina ei.

Disponibilă în două variante diferite, atât pentru părul gros, cât și pentru cel fin, Nutritive Masquintense este concepută pentru a reface fibrele de la rădăcină până la vârfuri, lăsând părul mătăsos, strălucitor și suplu. Venerată pentru formula sa ușoară dar hidratantă, se aplică pur și simplu ca parte a rutinei de baie sau duș și se clătește pentru o strălucire sporită – atât de ușor!

Pe lângă faptul că a primit aprobare din partea ducesei, masca Nutritive Masquintense se mândrește cu o mulțime de recenzii pozitive din partea clienților.

Un alt brand de îngrijire a părului preferat de ducesa Meghan este Wella, iar ea este „obsedată” de uleiul Wella Professionals Oil Reflections. „Miroase a vacanță și îți face părul lucios și plăcut la atingere”, a spus ea.

Se regăsesc și în rutina voastră cele două produse preferate de Meghan Markle?

xoxo

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.