Beauty News | Institut Esthederm Intensive Vitamina C

Vitamina C – acel ingredient minune de care pielea ta are nevoie în orice sezon! Un instrument eficient în lupta contra îmbătrânirii tenului, a microreliefului pielii și a petelor pigmentare.

Intensive Vitamina C de la Institut Esthederm este noul aliat în combaterea hiperpigmentării pielii și a denivelărilor tenului, oferind totodată o îngrijire antirid țintită.

Un antioxidant puternic, vitamina C este cunoscuta pentru multiplele sale efecte benefice asupra pielii. In formula sa gel-cremă, Institut Esthederm a stabilizat un precursor de vitamina C, ascorbil glucozid, pentru efecte vizibile asupra petelor brune și microreliefului pielii în doar 28 zile.

Se aplică uniform pe tenul curat și se masează. Se aplică dimineața și/sau seara. Pentru rezultate vizibile, folosiți cu regularitate timp de 2 luni – eficacitatea dovedită a moleculelor de referință în dermo-estetică, selectate și folosite în dozajul perfect grație cercetării Institut Esthederm pentru rezultate rapide și pe termen lung asupra dezechilibrelor pielii și a efectelor îmbătrânirii cutanate.

Lista de ingrediente o puteți găsi pe site-ul ASK NAOS.

Produsele se află listate pentru cumpărături pe site-ul oficial, emag.ro sau notino.ro.

Voi folosiți produse Institut Esthederm? Care sunt preferatele voastre?

xoxo

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.