O primăvară specială alături de Merz Spezial

Te-ai gândit vreodată de ce întotdeauna primăvara parcă prinzi aripi, parcă totul devine mai ușor, ca un fulg? Deodată cerul nu mai e înnorat și, odată cu florile, și chipul tău se înveselește? Dar trecerea dintre sezoane aduce de cele mai multe ori și schimbări evidente: piele deshidratată, căderea părului sau unghii casante și fragile.

Totul începe cu îngrijirea din interior, atât cu un stil de viață echilibrat, cât și cu un ajutor suplimentar, cu produse de îngrijire de calitate și cu suplimente special create pentru menținerea frumuseții.

Această misiune o are și Merz Spezial, companie germană cu tradiție de peste un secol în industria farmaceutică și cu o lungă experiență în domeniul frumuseții.

Merz Spezial este marca numărul unu din Germania la categoria ‘frumusețea vine din interior’, iar formulele au fost dezvoltate cu ajutorul unui departament intern de cercetare și dezvoltare, în baza unor principii active unice și brevetate, sloganul companiei fiind ‘Frumusețea înseamnă inovație’.

Merz Spezial Dragee – sunt suplimente alimentare special concepute pentru a vă oferi o piele proaspătă și sănătoasă, păr strălucitor și unghii frumoase și sănătoase. Conține o combinație unică de vitamine și microelemente benefice, ce mențin sănătatea părului, a pielii și a unghiilor.

Merz Spezial Cremă Mousse Hyaluron – conține o combinație unică de acid hialuronic, extract de aloe, glucozamină de mare și extract de alge marine, într-o textură fină și delicată, care pătrunde profund în piele, având un efect de hidratare și întinerire instantanee.

Merz Spezial Cremă Mousse Collagen – conține o combinație unică de colagen, vitamina C și un activator de colagen de origine naturală. Atunci când formula inovatoare de cremă mousse este absorbită, împreună cu aceasta, ingredientele active pătrund adânc în piele, pentru a reduce ridurile, a oferi fermitate și a preveni îmbătrânirea prematură.

Merz Spezial capsule pentru păr – este un supliment alimentar, special conceput pentru a ajuta la creșterea părului sănătos și puternic. Conține o combinație unică de vitamine, oligoelemente, L-cistină, extract de piper roșu și extract de mei, care mențin părul sănătos și contribuie la păstrarea pigmentării firului de păr.

Produsele Merz Spezial au fost dezvoltate de o echipă de experți științifici si sunt supuse unui control strict al calității și li se acorda atenție specială pentru a asigura o bună tolerabilitate a compoziției.

Mai multe detalii puteți găsi pe rețelele de socializare Merz Spezial Facebook și Instagram.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.