BioSunLine® lansează Veg Gummies Astrobears,
vitamine vegane pentru copii,
potrivite și pentru micuții cu intoleranță la gluten

Primăvara vine mereu la pachet cu viroze de tot felul, iar specialiștii spun că nu doar contactul cu o persoană purtătoare a unui virus ne poate îmbolnăvi. O persoană cu un sistem imunitar mai puțin întărit este mult mai predispusă la a dezvolta simptome mai severe ale bolii. Se știe că cei mici își creează în timp sistemul imunitar, iar mulți dintre ei nu sunt buni prieteni cu fructele și legumele, așa că BioSunLine® lansează acum două noi tipuri de vitamine dedicate lor, Veg Gummies Astrobears.

Vitamine vegane pentru copii, fără lactoză și gluten

Oricât ne-am strădui să le oferim copiilor noștri o alimentație corectă și echilibrată, mulți dintre noi ne confruntăm cu refuzul categoric al acestora de a mânca fructe și legume mai multe. Imunitatea lor are însă de-a face cu mult mai multe elemente, pornind de la poluare și mâncarea excesiv de procesată și ajungând la sedentarism sau un mediu familial tensionat.

De aceea este deosebit de important să facem analize anuale copiilor și să descoperim din timp eventuale carențe în vitaminele și mineralele din organismul lor. În acest fel putem lua măsuri din timp și evităm eventuale probleme de sănătate mult mai grave.

Multi Vita Kids Veg Gummies Astrobears asigură vitaminele indispensabile pentru dezvoltarea armonioasă a celor mici. Cu un gust plăcut și aromă naturală de portocală, acestea sunt ușor de administrat – se găsesc sub formă de jeleuri vegetale masticabile cu formă de ursuleț – și nu au lactoză sau gluten, putând fi astfel folosite și în cazul micuților cu intoleranță la aceste substanțe. 11 vitamine și cupru se regăsesc în componența lor, concentrate în proporții potrivite pentru necesitățile fizice și psihice ale celor mici.

Vitamina A este cea care ajută la menţinerea unei vederi sănătoase și protejează pielea și mucoasele, în timp ce vitamina E ajută la protejarea celulelor. Vitaminele B2, B3, B6, B7 și B12 susțin funcționarea normală a sistemului nervos, contribuie la reducerea oboselii și la menținerea sănătății mucoaselor, globulelor roșii, pielii și vederii. Vitamina D este esențială pentru dezvoltarea bună a sistemului osos, a dinților și pentru absorbția normală a calciului și fosforului în organism, iar aportul de vitamina C îmbunătățește funcționarea sistemului imunitar. Cuprul are o contribuție importantă la funcționarea normală a metabolismului, dar și asupra pigmentării firești a pielii și părului.

Vita C Kids Veg Gummies Astrobears fac parte și ele din gama vegană de vitamine BioSunLine®, realizată din pectină, o fibră solubilă ce se regăseşte în mod natural în fructe și legume, fără îndulcitori, coloranți și arome artificiale. Vitamina C este un produs ideal pentru organismele în creștere, contribuind la funcționarea normală a sistemului imunitar și metabolismului, a sistemului nervos și a sănătății psihice. Tot ea este responsabilă de reducerea oboselii, creșterea absorbției fierului și protejarea celulelor, iar un alt mare avantaj al acestui tip de jeleuri este că pot fi utilizate și de copiii cu intoleranță la lactoză și gluten.

Despre Compania Farmaceutică AC HELCOR

Producția de medicamente, comprimate și capsule, extinsă cu producția de vitamine, suplimente naturale reprezintă activitatea de bază a companiei, cu peste 110 angajați. Cu o experiență largă de-a lungul celor 30 ani de existență, grupul AC HELCOR este un profesionist recunoscut în domeniul medical și farmaceutic ca producător de medicamente cu prescripție medicală și OTC.

Suplimentele alimentare BioSunLine® sunt remedii naturale, realizate cu tehnologii moderne, la standarde farmaceutice, din extracte standardizate.

Produsele BioSunLine® sunt disponibile pe site-ul oficial.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.