E Sărbătoare. Bucură-te de shopping și relaxare în ParkLake

A sosit sezonul zilelor însorite, care îmbie la răsfăț, relaxare și shopping de neuitat.

În luna aprilie, te așteptăm în ParkLake să descoperi campania „E Sărbătoare. Bucură-te de shopping și relaxare!” În perioada 01 – 30 aprilie, cumpărăturile în valoare de minim 150 de lei îți pot aduce unul din cele 3.500 de vouchere în valoare de 50 de lei fiecare, astfel încât să te bucuri de cele mai frumoase cadouri pentru tine și cei dragi.

Vino, descoperă ofertele noastre și alege ce ți se potrivește! Voucherele vor putea fi utilizate în magazine în perioada 01 aprilie – 15 mai 2022 și sunt numai bune să îți fie complice în goana după cadouri.

Mai multe detalii despre campanie și regulamentul acesteia pot fi găsite pe site-ul Parklake.

Ne vedem la Târgul de Paște?

Cele mai faine cadouri le găsești, și anul acesta, la Târgul de Paște, ce va avea loc în perioada 07-22 aprilie, la parterul ParkLake, intrarea dinspre Starbucks. Te așteptăm cu o varietate de produse tradiționale, cadouri și decorațiuni care te vor inspira să îți transformi casa într-un univers festiv, plin de candoare și voie bună.

Zile de distracție la ParkLake

În plus, pentru iubitorii de aventuri pline de adrenalină, am pregătit un Treasure Hunt cum nu a fost altul! Vino în ParkLake pe 15, 16 sau 17 aprilie, descarcă aplicația și porneste în căutarea ouălor de Paște!

Fiecare ou va ascunde câte o surpriză: fie o probă, fie puncte, în funcție de culoare. Cele mai norocoase echipe vor avea parte de extra surprize, precum 100 vouchere de cumpărături x 50 lei, în timp ce pentru cei mai mari aventurieri am pregătit 10 carduri cadou în valoare de 300 lei, gata să fie luate acasă!

ParkLake te provoacă să-ți (re)descoperi spiritul temerar și să te bucuri de primăvară și tot ce are mai frumos de oferit alături de cei dragi.

Tu ce mai aștepți?

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.