Gettin’ back to basics – relaxare & reconectare alături de Calvin Klein

Sunt zile în care pur și simplu vrei să te deconectezi cu totul, așa e? Să fii rebelă și să îți iei spontan o zi liberă de la toate responsabilitățile cotidiene și apoi să te pierzi prin oraș. Să te aventurezi în plimbări urbane, fără să ai un traseu stabilit. Să te conectezi cu tine.

Să fii tu, într-o stare de bine autentică și nelimitată de convenții.

Știi foarte bine ce te relaxează însă continui și să fii surprinsă, descoperind lucruri noi care îți oferă o stare de confort. La fel este și cu articolele vestimentare din garderoba ta. La fel este și cu produsele din Colecția Primăvara ’22 Calvin Klein prin care ți se lansează provocarea de a îți reinterpreta stilul. Nostalgic & modern în același timp, stilul Calvin Klein înseamnă o experiență mereu fresh. Poate fi stilul tău!

Linii lejere, culori deschise, croieli confortabile – toate acestea definesc colecția Calvin Klein Jeans inspirată din anii ’90. Piese vestimentare menite să îți ofere un stil minimalist, pur, simplu, dar proeminent, practic tot ce este mai bun în ADN-ul Calvin Klein.

Inspiră-te din item-uri iconice din trecut, reimaginate pentru uzul contemporan precum o pereche de straight jeans’90, produs sustenabil, care poate avantaja orice siluetă, împreună cu o jachetă din denim plus size, din bumbac 100%, pe sub care merge perfect un bodysuit croșetat, în culoare neutră, iar pentrul confortul suprem al picioarelor poți alege o pereche de espadrile, realizată 60% din materiale sustenabile, de asemenea într-o culoare deschisă. O geantă tote, produs sustenabil totodată, poate întregi acest outfit format exclusiv din produse Calvin Klein. Ideal pentru acea zi rebelă, așa e?

Descoperă toate produsele din colecția Primăvara ’22 Calvin Klein disponibilă în magazinele Calvin Klein din România.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.