L’Occitane – Povestea respectului pentru Planetă

Un brand inspirat din dragostea pentru natură și din tradițiile provensale, L’OCCITANE celebrează planeta și resursele sale în fiecare zi. Respectul L’OCCITANE pentru natură este o promisiune exprimată prin fiecare pas al ecosistemului său, acest lucru reflectându-se în valorile și angajamentele companiei.

L’OCCITANE captează magia naturii în produse unice de îngrijire a tenului, a corpului, a părului, în parfumuri create din cele mai prețioase și eficiente ingrediente naturale, dar și produse pentru casă, ideale pentru momente unice de relaxare.

De peste 40 de ani, L’OCCITANE valorifică și protejează comorile ascunse în lumea plantelor din Provence
În mod natural, unei companii care iubește natura, îi pasă de conservare și durabilitate. L’OCCITANE folosește ingrediente trasabile, obținute din surse sustenabile, asigurându-se că plantele sunt cultivate și recoltate fără a afecta mediul sau biodiversitatea.

Printre numeroasele noastre acțiuni, am lansat prima plantație de imortele ecologice din Corsica, am contribuit la readucerea migdalilor în Provence și depunem eforturi pentru a proteja lavanda provensală, care este amenințată de schimbările climatice. În plus, ne-am implicat în plantarea de garduri vii, promovarea plantelor locale și protejarea soiurilor vechi și rare.

Angajamente în ceea ce privește natura: Reducerea Deșeurilor și Respectarea Biodiversității
Oferim un serviciu de reciclare în multe dintre magazinele noastre din jurul lumii, vindem rezerve și ne străduim să ne facem ambalajele cât mai ecologice posibil. Scopul nostru: să ne asigurăm că 100% din flacoanele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclat până în 2025.

Produsele L’OCCITANE au la bază extracte naturale și uleiuri esențiale, texturi senzoriale și arome delicioase ce te poartă într-o călătorie luxuriantă a simțurilor, oferindu-ți o stare de bine și momente perfecte de răsfăț. Astfel, fiecare esență din produsele noastre ascunde o poveste adevărată, o amintire, o emoție, o surpriză, o bucurie, respectând în același timp, natura și resursele oferite de planetă.

#RespectNature #LOccitane

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.