OPI face echipă cu Xbox și lansează o colecție de primăvară inspirată din jocurile video
Primăvara începe cu 12 nuanțe noi OPI, în colaborare cu Xbox

Primăvara lui 2022 aduce manichiura la un alt nivel. OPI face echipă cu Xbox și lansează o colecție vibrantă care ne propune 12 nuanțe noi. Disponibile în trei formule diferite, cu o varietate de culori de la albastru fresh și verde până la tonuri sclipitoare, această paletă aduce lumea jocurilor virtuale la viață. Așadar, jonglează cu noile trenduri pentru a ieși în evidență cu cele mai inspirate modele și culori.

Rozurile pixelate (Pixel Dust, Racing for Pinks) sunt acompaniate de nuanțele energice de portocaliu intens, corai și roșu vibrant (Suzi is My Avatar, Trading Paint, Heart and Con-soul). Ducem jocul mai departe cu un mix de tonuri de beige-uri naturale și verde (Quest for Quartz, The Pass is Always Greener, Sage Simulation), iar apoi trecem la un alt nivel cu tușe de lavandă, mov și purpuriu. (You Had Me at Halo, Can’t CTRL Me, Achievement Unlocked, N00berry).

Colecțiile de culoare OPI sunt mult-așteptate de fanii din România

„De peste 40 de ani călătorim de-a lungul și de-a latul globului, iar acum suntem bucuroși să vizităm lumea virtuală alături de Xbox”, spune Suzi Weiss-Fischmann, Co-Fondator și Brand Ambassador OPI. „În acest univers, orice este posibil, iar culorile colecției reflectă posibilitățile infinite de creație. Fie că joci jocuri video ca hobby sau ca mod de a te relaxa și a te conecta cu prietenii, îngrijirea unghiilor oferă aceleași beneficii. De la noile tehnologii până la nail art și dincolo de arta unghiilor, consumatorii trebuie să se aștepte la numeroase surprize în urma acestui parteneriat”, continuă Suzi Weiss-Fischmann.

„Suntem entuziasmați să facem echipă cu OPI pentru a dezvălui noi culori pentru lacurile de unghii inspirate din jocurile video și titlurile preferate de pe Xbox Game Pass”, spune Marcos Waltenberg, Xbox Global Partnerships Director. „Sperăm ca această colecție să inspire fanii din întreaga lume să-și exprime creativitatea și imaginația prin nail art și culoare.”

Ce se poartă în acest sezon?

„Primăvara aceasta, așteptați-vă să vedeți multă strălucire și culori umitoare, care sunt deopotrivă iluminatoare, dar și calmante”, adaugă Jill Bartoshevich, OPI Global Director pentru colecțiile de culori. „Nuanțe precum Sage Simulation, o versiune profund pigmentată a verdelui algelor de mare și Achievement Unlocked, un lila cremos și energizant, oferă o evadare în lumea culorilor.”

Această colecție include și nuanțe ultra-strălucitoare precum Quest for Quartz, Pixel Dust, Heart and Con-soul și You Had Me at Halo, cu pixeli de reflexie pentru un plus de efect.

Care sunt nuanțele în tendințe?

Colecția OPI Xbox este disponibilă în toate cele 3 sisteme GelColor, Infinite Shine și Nail Lacquer și include următoarele nuanțe:

Sistemul GelColor oferă un look perfect obținut în salon care durează până la trei săptămâni, în timp ce Infinite Shine asigură o strălucire de înaltă ținută pentru lacurile cu aplicare traditională. Nail Lacquer conține o formulă bogată în pigmenți, pentru o manichiură perfectă.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.