Am învățat să meșterim cu MAM Bricolaj!

Săptămâna trecută am primit o invitație, de data aceasta nu la un eveniment de beauty, ci la un eveniment pentru copii, invitație lansată de cei de la MAM Bricolaj. Curioase din fire, am dat curs invitației și iată-ne ajunse la MAM Bricolaj Morarilor. Totul era pregătit pentru cei mici, care la final s-au dovedit a fi exact ca niște adulți pricepuți în ale meșteritului!

Copilașilor le-au fost pregătite toate instrumentele și materialele necesare realizării unei tăvi din lemn cu joc de X și O, pe care să o folosească acasă în dublu scop. Toți au fost foarte fericiți să descopere ce poți face cu o șurubelință adevărată, cum poți vopsi cu o pensulă și cum poți polișa bucăți de lemn pe care ulterior au scris cu marketul X și O.

Bucuria copiilor a fost că, pe lângă tricoul primit ca și ținută pentru workshop, au putut pleca acasă și cu propria creație. Absolut toate lucrările au primit nota 10 cu felicitări din partea celei care a susținut workshopul, Gabi Ralea.

MAM Bricolaj este un magazin de bricolaj cu un concept unic un supermarket destinat atât producătorilor de mobilă, cât și persoanelor ce au ca hobby producția de mobilier. Fie ca ești un profesionist în domeniu, fie că îți dorești o reamenajare a propriei tale locuințe, la MAM Bricolaj găsești toate accesoriile și materialele de care ai nevoie pentru a-ți finaliza cu succes proiectul! MAM Bricolaj deține trei magazine în București: Luică (Berceni), Morarilor (Pantelimon) și Ghencea.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.