Summer Sales L’OCCITANE en Provence

Hello, beauties! Vânzările promoționale de vară sunt acum disponibile pe site-ul celor de la L’Occitane. Cu această ocazie m-am gândit să fac o listă cu recomandări de produse pentru îngrijirea corpului, părului și a tenului, dar și parfumuri.

L’Occitane Verbina Loțiune corp SPF30 – Un lapte revigorant care îți va hidrata corpul și îl va proteja de soare. Îmbogățită cu un extract de verbina din Provence, această loțiune de corp aduce o senzație de prospețime și hidratare, ajutând în același timp la protejarea pielii de razele UVA și UVB. Pielea este delicat parfumată cu parfumul proaspăt și citric al verbinei.

*Preț redus de la 139,99 lei la 79,99 lei

L’Occitane Verbina Cactus Cremă după Plajă – Îmbogățit cu verbena din Provence și extracte de cactus, acest gel se topește pe pielea expusă la soare și conferă o senzație strălucitoare de prospețime și hidratare, lăsând un miros delicat, radiant.

*Preț redus de la 139,99 lei la 82,99 lei

L’Occitane Verbina Cactus Apă de Toaletă – Îmbogățită cu Verbeina din Provence și extracte de cactus, un amestec unic L’Occitane, această Apă de toaletă lasă un miros proaspăt și tonifiant pe piele.

*Preț redus de la 299 lei la 149,50 lei

L’Occitane Gel de duș cu White Lavender – Acest gel de duș curăță delicat pielea în timp ce o învăluie delicat cu un parfum floral, curat, care amintește de lenjeria proaspăt spălată din Provence. Conține ulei esențial de lavandă albă și albastră.

*Preț redus de la 84,99 lei la 42,50 lei

L’Occitane Verbina Gel Antibacterian Pentru Mâini – Aceasta soluție hidro-alcoolică antibacteriană și virulicidă, cu parfum de verbină, este ideală pentru curățarea mâinilor fără apă sau săpun, în orice moment al zilei. Este una dintre soluțiile dezinfectante preferate, pentru ca ador mirosul de verbină și nu usucă atât de rău pielea (precum celelalte soluții de pe piață).

*Preț redus de la 39,99 lei la 20 lei

L’Occitane Mist purifiant pentru casă – Acest mist cu efect de purificare conține un amestec de 5 uleiuri esențiale: chiparos, ienupăr, lămâie, cimbru, eucalipt, cunoscute pentru proprietățile lor de purificare.

*Preț redus de la 114,99 lei la 45 lei

L’Occitane Ulei Infuzat pentru păr cu efect reparator – Aroma Intense

Acest ulei îmbogățit cu uleiuri vegetale acționează pentru a proteja, repara și întări părul, pentru a-i dezvălui frumusețea și strălucirea naturală.
Infuzat cu petale de floarea-soarelui, acest ulei hrănitor ajută la întărirea fibrelor de păr pentru a preveni ruperea cauzată de periere, disciplinează firele de păr rebele și previne despicarea vârfurilor.

*Preț redus de la 169,99 lei la 68 lei

Oferta este disponibilă online, în farmaciile Sensiblu și magazinele fizice L’Occitane.

Despre L’OCCITANE

Pe bază de ingrediente naturale și extracte de uleiuri esențiale provenite direct din inima naturii, produsele L’Occitane oferă o experiență unică, în care veți regăsi secretul unei frumuseți naturale.

Fiecare produs L’Occitane este inspirat dintr-o legendă sau o poveste, care se îmbină cu meșteșugul prelucrării ingredientelor naturale specifice regiunii Provence, transmis cu grijă din generație în generație.

L’Occitane este prima companie care a descoperit valorile cosmetice ale untului de shea, a utilizat materiale reciclabile pentru ambalaje, a interzis utilizarea ingredientelor de origine animală și testarea pe animale, a imprimat alfabetul Braille pe ambalajele produselor și a utilizat ingrediente certificate A.O.C. Această etichetare indică faptul că ingredientele care stau la baza acestor produse fac parte din culturi selecționate și reprezintă o garanție a calității superioare a produselor.

Facebook Comments

Leave a Reply