Pregătește-ți tenul pentru o vară perfectă

Pregătește-te pentru sezonul cald, bucurându-te de o piele fermă cu FOREO BEAR și cele mai noi măști faciale Farm to Face.

Temperaturile sunt din ce în ce mai ridicate, iar dorința de a te bucura de apa mării sau de a te relaxa este și mai mare. Drumul către o piele fermă și radiantă care va străluci pe parcursul întregii veri nu a fost niciodată mai accesibil datorită Foreo BEAR.

Datorită masajului relaxant T-Sonic și a celui mai sigur tratament cu microcurent, vei obține garantat o strălucire irezistibilă care te va însoți în toate aventurile. Un dispozitiv puternic de tech beauty care oferă un lifting non-invaziv, dar și fermitate pielii și mușchilor feței. Microcurentul stimulator face pielea mai elastică și mai fermă, în timp ce pulsațiile T-Sonic™ relaxează punctele de tensiune musculară facială și netezesc ridurile. FOREO BEAR are 5 intensități de microcurent și antrenează mai mult de 65 de mușchi ai feței și gâtului.

Hidratarea este un must-have

Pentru a oferi pielii tale hidratarea și nutrienții necesari, alege să folosești cele mai fresh măști Farm to Face. Atitudinea de vacanță va fi completată de către masca pe baza de ulei de cocos pentru piele deshidratată, care îți va oferi iluzia unei expediții exotice prin tratamentul de 20 de minute. Aceasta poate fi combinată cu dispozitivul UFO 2 pentru a oferi o hidratare intensă a pielii. Masca este ideală pentru toate tipurile de piele, iar apa și uleiul de cocos din Indonezia îți vor asigura un aspect proaspăt și strălucitor al pielii.

Toate măștile de tipul Farm To Face sunt create din celuloză naturală, un ingredient obținut din pulpa lemnului de eucalipt, fiind foarte ușoare, biodegradabile și de 10 ori mai rezistente la bacterii în comparație cu bumbacul – adaptându-se perfect la orice formă a feței.

Daca ești curioasă să descoperi întreaga gamă de produse FOREO, vizitează notino.ro și alege dispozitivul tău preferat!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.