Top produse preferate de la Momirov Cosmetics

Hello, beauties! După cum probabil deja știți, dacă mă urmăriți pe rețelele de social media, sunt un promotor al brandurilor fabricate în România și încerc să fac cât mai cunoscute produsele de calitate românești pe care le folosesc și în care am încredere. De aici mi-a venit ideea de a începe o serie de articole dedicate produselor preferate Made in Romania. Nu puteam să încep altfel decât cu cei de la Momirov Cosmetics.

Momirov Cosmetics este un brand românesc de produse cosmetice de îngrijire fabricate din ingrediente de calitate (în Timișoara), care vorbește pe limba fiecărui tip de ten. V-am povestit într-un articol anterior mai multe despre brand și fondatoarea acestuia, Tiana Momirov.

Am început să le folosesc produsele din noiembrie 2021 și am rămas plăcut impresionată de calitatea și rezultatele lor. De atunci au rămas în rutina mea zilnică de îngrijire trei produse din gama 24k Gold.

Aurul coloidal este un ingredient prețios folosit pentru îngrijirea intensivă a tenului matur și deshidratat. Este recomandat pentru regenerarea şi hidratarea pielii ridate, fără elasticitate sau obosită. Un alt motiv pentru care am ales acest brand românesc și îmi place mult, este faptul că toate produsele lor pentru ten conțin parfum fără alergeni – atenție NU hipoalergenic (cu puțini alergeni) ci FĂRĂ alergeni. Pe lângă asta, acesta se regăsește la finalul listei de ingrediente al produselor pentru față, ceea ce nu poate decât să mă bucure.

TOP 3 PRODUSE PREFERATE DIN GAMA 24K GOLD

Spumă de curățare cu aur coloidal 24K – ați putea spune: Ce poate fi atât de special la un produs de curățare? Ei bine, această spumă are textura perfectă, fină, cu un parfum discret de piersicuță ce curăță foarte bine tenul. Este un produs ideal pentru reglarea sebumului. Conține acid hialuronic, micele, glicerină, alantoină și nu usucă/irită pielea.

Exfoliant cu aur coloidal 24K – este varianta pe care tenul meu sensibil o acceptă fără probleme. Este un exfoliant pe bază cremoasă cu sâmburi de măsline. Pe lângă exfoliere, acest produs lasă tenul hidratat și fin. Tenul își îmbunătățește aspectul datorită eliminării impurităților și a celulelor moarte, reglează secreția de sebum, iar pielea respiră mai bine.

Ser facial cu aur 24K și Acid hialuronic – este produsul vedetă al brandului, caștigătorul premiului pentru Produsul Beauty Românesc al Anului 2022 în cadrul galei Cosmobeauty. Este un produs pe bază de apă, ceea ce înseamnă că poate fi aplicat ca atare, nu neapărat pe tenul umed, cu o concentrație mare de gel de acid hialuronic și aur 24k. Efectul de hidratare apare la doar câteva minute de la utilizare, iar la folosirea îndelungată se observă estomparea liniilor fine și a imperfecțiunilor pielii. Mixul de ingrediente este ideal pentru îngrijirea feței și hidratarea acesteia, fiind un produs ce se absoarbe imediat în piele, lăsând-o puternic hidratată. Conține vitamina C și extract de viță-de-vie.

Abia aștept să încerc noutățile brandului – gama pentru îngrijirea părului și uleiul strălucitor pentru corp cu SPF 20, care este total diferit față de oricare alt produs de acest gen de pe piață.

Voi ați încercat produsele Momirov Cosmetics? Care sunt preferatele voastre?

xoxo

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.