Păr deteriorat? Masca de păr virală pe TikTok Coco & Eve îl va repara în 5 minute – vezi cum funcționează

Vara aceasta este fierbinte, fierbinte – și cu siguranță avem nevoie de ceva extra îngrijire la soare pentru părul deteriorat de căldură.

Coco & Eve, unul dintre cele mai populare branduri de frumusețe virale pe Tik Tok, a venit în ajutorul nostru cu o nouă mască de păr de 5 minute, care schimbă „jocul”, iar rezultatele înainte și după (Before/After) sunt incredibile!

Masca Sweet Repair Hair Mask (care, la fel ca toate produsele Coco & Eve, este 100% vegană și cruelty-free) masca promite „întinerirea totală a părului” pentru toate tipurile de păr prin reducerea deteriorării cu 65%. În plus, s-a dovedit clinic că îmbunătățește rezistența părului cu 85%, crește hidratarea de 26 ori și sporește strălucirea cu 46%.

Cu peste 100 de milioane de vizualizări pe TikTok nu este de mirare că toată lumea este atât de încântată de acest produs must-have pentru îngrijirea părului. Practic, în doar câteva minute, părul care a fost răvășit de căldură (fie de la soare, de la uscătorul de păr sau de îndreptat, coafat), tratamentele de culoare sau deteriorarea chimică se va transforma.

Produsele COCO & EVE le puteți găsi pe site-ul sephora.ro.

xoxo

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.