Două produse antiacnee pentru un ten sănătos

Hello, beauties! Vin astăzi în ajutorul vostru cu două recomandări de produse care vă vor ajuta să aveți un ten mai curat și mai sănătos.

Fața de pernă Notino Silk Collection

Probabil v-ați întrebat deja dacă merită sau nu investiția – ei bine, vă las aici câteva beneficii pe care mătasea le are asupra pielii și nu numai:

  • Mătasea previne formarea ridurilor în timpul nopții – elimină de pe față semnele de presiune, care pot cauza riduri.
  • Fața de perna din mătase nu absoarbe serurile și cremele aplicate în rutina de seară, așa cum face o față de pernă convențională. Veți simți o diferență în hidratare și tonus, imediat ce începeți să folosiți o pernă de mătase.
  • Mătasea este hipoalergenică și antibacteriană. Deși nu poate elimina toți factorii care cauzează iritații, efectele ei benefice sunt evidente.
  • Ca și pielea, părul câștigă enorm din folosirea feței de pernă de mătase – aceasta împiedică deteriorarea, electrizarea, ruperea și încâlcirea părului.

Gel antiacneic cu aplicare locală 24k Momirov Cosmetics – Adio coșuri!

Este un produs care funcționează așa cum promite, am reușit să îl testez deja pe câteva coșuri care s-au gândit să apară din neant pe tenul meu și mă declar foarte mulțumită. Cu siguranță va fi un produs nelipsit din trusa mea. Se aplică local (nu pe tot tenul) strict acolo unde există probleme (coșuri, papule sau pustule înainte ca acestea să devină purulente) și se lasă să acționeze peste noapte. A doua zi puteți observa cum inflamația dispare și coșul se retrage.

Printre ingrediente avem Aur coloidal, Vitamina A, Gel de aloe vera, Niacinamide, vitamina E, Trikenol și alantoină.

Voi ați încercat cele două produse? Ce tips & tricks aveți pentru un ten mai curat și sănătos?

xoxo

Atenție! Recomandările mele nu înlocuiesc vizita la medicul dermatolog!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.