Începe Digital Divas 2022, cel mai mare eveniment de premiere a influencerilor de Fashion, Beauty & Lifestyle din România

Pe 8 septembrie, la Palatul Bragadiru din București, va avea loc ediția aniversară a celui mai important eveniment dedicat creatorilor de conținut din Fashion, Beauty și Lifestyle.

De 10 ani, Digital Divas este cel mai așteptat moment din an, care aduce pe scenă nume cunoscute din online-ul românesc, cu voci puternice și povești cu impact. Organizat de Evensys și AVON, ca partener fondator, care aniversează 25 de ani în România – evenimentul reunește cele mai active personalități din mediul online, prezente pe cele mai importante platforme sociale ale momentului.

Evenimentul de Gală are loc la orele 19.00 și premiază cele mai puternice voci din mediul online, iar în timpul zilei, începând cu orele 13.00, au loc conferințe susținute de creatorii de conținut și branduri, pentru toți cei care vor să ia parte la cele mai actuale subiecte din lumea influencerilor. Astfel, evenimentul oferă un mix perfect între know-how, creativitate și inspirație la nivel înalt.

Anul acesta, la ediția aniversară, evenimentul își propune să aducă în prim-plan subiecte de mare interes pentru orice pasionat de mediul online. Printre vorbitorii acestei ediții se numără: Andreea Raicu (Antreprenor online), Dana Rogoz (Actriță & Content Creator), Alina Ceușan (Content Creator), Andreea Balaban (Content Creator), Sânziana Negru (Content Creator), Sonia Argint (TV Host & Founder, Doer.ro), Gabriela Atanasov (Content Creator), Deea Codrea (Content Creator), Ana Nicolae (PR & Advertising Manager, AVON), Corina Sandu (Campaign & Categories Manager, Samsung), Cristina Stănciulescu (Journalist, Cristinastanciulescu.ro) și Mara Coman (Journalist, Maracoman.ro).

Gala de premiere Digital Divas Awards

Începând cu orele 19:00, comunitatea creatorilor de conținut din Fashion, Beauty și Lifestyle își dă întâlnire la Digital Divas Awards, cea mai importantă gală dedicată celor care strălucesc în activitatea lor. An de an, pe scena competiției urcă cele mai apreciate personalități online din sfera frumuseții pentru a primi recunoașterea publicului care a votat, alături de un juriu format din peste 50 de specialiști.

Anul acesta, în cele 17 categorii din concurs, au fost nominalizate 247 de persoane și proiecte online, care au fost apreciate de 58 de jurați – profesioniști în marketing și comunicare.

Pe lângă momentele de inspirație și spectacolul stilului din cursul galei, Digital Divas oferă și ocazii nenumărate de socializare cu celebrități din lumea modei și frumuseții și personalități din industria online, iar brandurile partenere pregătesc multe suprize și activări speciale.

Mai multe detalii despre program, invitați și participare sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului. Participarea este gratuită și deschisă pasionaților de social media, brandurilor și agențiilor.

Digital Divas este un eveniment organizat de Evensys în parteneriat cu Avon România și cu sprijinul Samsung, Nespresso, Answear, Strongbow, Boiron România, Siviero Maria, WildAqua.

Despre Evensys

Cu 16 ani de experiență în dezvoltarea de conferințe și seminarii proprii, Evensys organizează în acest moment o paletă largă de evenimente, ce tratează tematici actuale, relevante atât pentru industria de business locală, cât și pentru cea din Europa Centrală și de Est. Astfel, Evensys dezvoltă conferințe și seminarii proprii, ce acoperă șase arii de expertiză: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, Human Resources, Real Estate și Retail.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.