Edelweiss, arma ta secretă pentru un ten mai puternic, mai neted | The Body Shop

Hello, beauties! Cei de la The Body Shop au schimbat numele gamei legendare Drops of Youth în Edelweiss, acum cu dublă concentrație de floare de colț. Ce o face acum mai specială? Ei bine, vă las câteva informații în cele ce urmează mai jos.

Beneficiile Edelweiss (floare de colț) pentru piele

Floarea de colț este o floare de munte rară care crește în mediile alpine. Se găsește doar la altitudini foarte mari, între 1500 și 3000 m, unde sfidează condițiile extreme de mediu, inclusiv vânturile puternice, înghețul și temperaturile volatile. Timp de secole, această floare minusculă a fost folosită pe scară largă în medicina populară și în tradiția alpină, oferirea acestei flori unei persoane dragi este expresia supremă a dăruirii.

Floarea de colț produce propriul său antioxidant, numit acid leontopodic. Acest antioxidant este cel care permite florii să se protejeze de toți acei agresori aspri ai mediului pe care i-am menționat, ajutând-o să supraviețuiască și să prospere pe versantul muntelui. În plus, noul extract de floare de colț s-a dovedit a fi mai puternic decât antioxidanții cunoscuți de pe piață. Cât de uimitor este asta?

Aproximativ 80% din daunele zilnice prin care trece pielea noastră sunt cauzate de agresorii mediului. Prin „agresori” mă refer la lucruri precum poluarea, gazele și particulele de praf, care nu sunt exclusiv în exterior, ci și în interiorul caselor noastre. Expunerea zilnică la acești agresori poate afecta tenul, determinând pielea să se simtă uscată, lipsită de strălucire. Deci, cum ne protejăm pielea împotriva impactului acestor agresori?

Aici intervine floarea de colț. Îți amintești cum crește și prosperă împotriva tuturor condițiilor ostile pe versantul muntelui? Deoarece această floare minusculă este un maestru al rezistenței, cei de la The Body Shop au făcut-o ingredientul superstar în gama Edelweiss. Rutina inteligentă Edelweiss ajută la protejarea pielii împotriva poluării, redându-i strălucirea și sănătatea.

Extractul de floare de colț este un antioxidant cu 43% mai puternic în comparație cu retinolul, exprimat ca acetat de retinol. Factorul de protecție radicală (RPF) a fost măsurat in vitro prin rezonanța electronică de spin.

Voi ați încercat varianta îmbunătățită a produselor The Body Shop Edelweiss?

xoxo

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.