ASOS a lansat nu unul, ci DOUĂ calendare advent pentru frumusețe!

Introducându-ne în spiritul Crăciunului, ASOS și-a lansat calendarele advent pentru frumusețe – și, dacă unul nu a fost suficient, anul acesta au lansat două! Calendarele sunt pline de produse de frumusețe și îngrijire cu numărătoare inversă până la ziua cea mare. Dacă doriți unul, va trebui să vă grăbiți, deoarece se vând deja rapid.

ASOS Face + Body 25 Day Advent Calendar – este plin cu 29 de beauty goodies zilnice până la Crăciun, cu un produs pe zi și CINCI răsfățuri în ziua 25. Plin de produse de îngrijire a pielii, îngrijire a părului și îngrijire corporală, te poți aștepta la surprize de la Charlotte Tilbury, Olaplex, Sol de Janerio, și mai multe mărci de frumusețe preferate.

Conținutul valorează în total peste 310 euro, așa că faci o economie uriașă în timp ce te răsfeți pe tine sau pe altcineva cu o lună întreagă de favorite de frumusețe.

Și dacă nu ar fi suficient, calendarul advent vine cu un tote marca ASOS și o geantă de machiaj în care să-ți depozitezi bunătățile!

ASOS Grooming 12 Day Advent Calendar – Conținând 12 produse pentru numărătoarea inversă până la Crăciun, calendarul de îngrijire ASOS este plin cu articole esențiale pentru răsfăț în valoare de peste 120 euro de la Elemis, Earth Harbour, The Ordinary și multe altele. „Eroii” de îngrijire vor face trusa perfectă pentru bărbații care doresc să-și îmbunătățească rutina sau pentru cei care doresc să-și ducă regimul de îngrijire la un nivel superior, cu demachiante, seruri și măști pentru ochi pentru a începe noul an cu senzație de prospețime.

Ambele calendare sunt 100% reciclabile și sunt ambalate într-un tote reutilizabil ASOS.

Indiferent dacă îl păstrați pentru voi sau îl faceți cadou, veți dori să achiziționați un calendar ASOS cât mai puteți!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.