The Body Shop a lansat TREI calendare advent pentru frumusețe și ar putea fi cele mai bune de până acum

The Body Shop este una dintre destinațiile mele preferate de cumpărături de beauty, așa că lansând nu unul, nici două, ci TREI calendare advent pentru 2022 este suficient pentru a ne duce direct în spiritul Crăciunului.

Trei calendare advent pentru bugete diferite, fiecare dintre ele fiind pline de produse de frumusețe pentru față, păr și îngrijirea pielii, inclusiv câteva bestsellers The Body Shop. Ok, îmi puteți spune că suntem în septembrie și mă grăbesc, dar știu că atunci când vor apărea și la noi în magazine, stocul se va epuiza aproape imediat – așa că de ce să nu aruncăm deja o privire și să alegem varianta potrivită.

The Box of Wishes and Wonders este într-adevăr cel mai bun calendar advent. Cu conținut în valoare de peste 200 euro, conține o combinație de produse mini și full-size, inclusiv cea mai bine vândută Sleep Calming Pillow Mist și Shea Body Butter.

Are 25 de produse în total, așa că vă puteți răsfăța până în ziua de Crăciun – iar ambalajul tip pop-up este absolut minunat. Puteți vizualiza pe site lista completă cu produsele din interiorul calendarului sau puteți aștepta surprizele când începe numărătoarea inversă.

Mai ieftin dar încă plin cu 25 de super produse de frumusețe este calendarul The Box of Wonders. În valoare de peste 150 euro, conține măști de față, unturi de corp, geluri de duș și multe altele, inclusiv unele dintre produsele preferate din toate timpurile de la The Body Shop. La fel ca și celălalt calendar, cutia are o funcție pop-up, cu cutii individuale pentru fiecare produs pe care cu siguranță le puteți folosi drept cutii cadou.

Nou pentru acest an este calendarul Box of Wishes. Are 24 de mini-surprize de deschis în fiecare zi, fiind cel mai accesibil calendar advent. Poate fi și o idee perfectă de cadou de sărbători pentru o împătimită de beauty.

**Voi reveni cu update la articol cu prețurile finale ale fiecărui calendar advent și link-uri direct către ele.**

xoxo

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.