Redescoperă gama Imortele Precious | L’Occitane

Hello, beauties! Cei de la L’Occitane au reformulat gama Imortele Precious – cele trei produse pe care le-am încercat din această gamă combat primele semne de îmbătrânire ale tenului, dar și minimalizează porii, perfecte pentru ten gras sau mixt (*ten matur & mixt – say no more!).

Noile formule conțin Noul Super Antioxidant de Imortele (ulei esențial de imortele și extract antioxidant de imortele) pentru a ajuta la stoparea procesului de îmbătrânire a pielii, redă pielii tale elasticitatea și minimalizează porii. Cu texturi prețioase dar ușoare pentru tenul meu mixt și sensibil, fac rutina de îngrijire a pielii o plăcere absolută!

În doar 14 zile pielea devine mai netedă și hidratată, iar porii vizibil minimalizați.

Ingredientele active:

  • Super Antioxidant de Imortele (Ulei esențial + Extract antioxidant): stopează procesul de îmbătrânire prematură a pielii. Imortelele sunt o alternativă 100% de origine naturală la retinolul sintetic.
  • Extract de Linte: reduce porii.
  • Micro Acid Hialuronic: ajută la hidratarea și întărirea barierei hidratante a pielii.

Spumă demachiantă Imortele Precious – această spumă de curățare ajută la îndepărtarea machiajului rezistent și a impurităților de pe piele. Ultra-densă și reconfortantă, îți revigorează și împrospătează pielea în timp ce îi dezvăluie o textură mai netedă și pori vizibil micșorați. Este atent formulată cu ulei esențial de imortele din Corsica și extract de linte.

Loțiune tonică Imortele Precious Enriched – ca un strop de vitalitate pentru pielea ta, acest tonic cu textură de jeleu hidratează pielea timp de până la 8 ore și o lasă mai moale la atingere. Apa îmbogățită îndepărtează, de asemenea, reziduurile de machiaj și ajută la netezirea texturii pielii pentru un ten mai strălucitor. Formulat cu cu extract de apă de Imortele, extract de linte, acid hialuronic și zaharuri hidratante, cunoscute pentru proprietățile lor hidratante.

Emulsie Imortele Precious pentru prevenirea și tratarea ridurilor – Emulsie zilnică, cu textură lăptoasă, pentru reducerea dimensiunii porilor, hidratarea pielii și netezirea ridurilor fine. Îmbogățită cu un complex antioxidant de Imortele pentru a ajuta la combaterea primelor semne de îmbătrânire, pentru a îmbunătăți elasticitatea pielii și pentru a minimiza dimensiunea porilor, cu extract de Linte pentru rafinarea pielii și acid hialuronic – această emulsie lăptoasă reduce dimensiunea porilor, îmbunătățește aspectul liniilor fine și menține apa în piele. Formulată pentru ten gras sau mixt, această emulsie cu absorbție rapidă, hidratează intens pielea timp de 8 ore, dar nu o supraîncarcă.

Vă tentează să încercați noile variante de produse Imortele Precious? Eu mă declar mulțumită și foarte încântată de rezultate încă de la prima utilizare. Pot fi cu succes și o bază pentru machiaj.

xoxo

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.