Creează-ți rutina perfectă de îngrijire cu FOREO

Venirea toamnei aduce cu sine și diferite nevoi în materie de self-care. Acesta este momentul când temperaturile influențează în mod direct condiția pielii, având un impact negativ asupra aspectului nostru și a nivelului de încredere. O astfel de schimbare climatică poate conduce la acumularea celulelor moarte, rezultând ulei și bacterii prinse sub stratul de suprafață al pielii. Efecte care sunt vizibile prin numărul crescut de erupții. În plus, cu cât petreci mai mult timp în interiorul casei tale – și ești expusă în mod direct la încălzirea centralizată – poți necesita o hidratare sporită.

În paragrafele următoare, vei descoperi trei dispozitive must-have pentru rutina ta zilnică.

LUNA 4

Un dispozitiv sinonim cu pielea radiantă și sănătoasă. LUNA 4 reprezintă un upgrade în materie de puncte de silicon, permițându-i să alunece și mai ușor pe piele.

Este o achiziție obligatorie datorită modurilor sale de curățare profundă și blândă, oferind cinci modele diferite de masaj și o funcție dedicată călătoriei. Toate aceste caracteristici asigură eliminarea a 99% din murdărie, ulei și reziduuri de machiaj și sunt de 35 de ori mai igienice decât pensulele cu peri de nailon – cifre care sunt dovedite clinic.

BEAR

Dacă ți-ai dorit vreodată să ai o piele fantastică în acest sezon, dorințele devin realitate. BEAR este primul dispozitiv cu microcurent aprobat de FDA care oferă un lifting non-invaziv. Un device ce folosește combinația de microcurenți și tehnologia T-Sonic pentru o piele mai fermă, mai fină și cu aspect mai tânăr. Stimulează și ridică peste 69 de mușchi ai feței, pentru a te ajuta să obții un aspect tonifiat în doar 90 de secunde. Cu un sistem anti-shocking încorporat, dispozitivul îmbunătățește, de asemenea, circulația și promovează producția de colagen.

În cele din urmă, combină BEAR cu SERUM SERUM SERUM de la FOREO pentru a ajuta la hidratarea pielii. Bogată în acid hialuronic și squalan, formula serului este bogată în antioxidanți ce hidratează, oferind feței tale o întinerire binemeritată.

UFO 2

Zona ochilor reprezintă una dintre cele mai afectate zone de schimbările rapide de temperatură. Semne de stres, oboseală și poluare a aerului vor fi imediat observate acolo datorită structurii sale sensibile. De asemenea, pierderea elasticității și topirea țesutului adipos, care apar pe măsură ce procesul de îmbătrânire continuă, se manifestă mai întâi în jurul ochilor. Astfel, această zonă necesită un tratament special.

UFO 2 este un instrument adevărat ireal, care îți hrănește atât corpul, cât și mintea. Dispunând de termoterapie, crioterapie, terapie cu lumina LED și masaj T-Sonic, are rolul de a oferi cele mai populare tratamente spa, din confortul casei tale. Mai mult, tehnologia Hyper-Infusion, care este o combinație de căldură și masaj, împinge ingredientele active din măștile pe care le folosești în straturile mai profunde ale pielii – acolo unde funcționează cel mai bine.

Și pentru ca am ajuns la acest subiect, o gamă de măști care va oferi rezultate remarcabile în tandem cu acest dispozitiv este Shimmer Freak. Va împrospăta pielea sensibilă din jurul ochilor și vor elimina semnele de oboseală în doar 2 minute. Alte beneficii notabile sunt reducerea efectelor îmbătrânirii și a imperfecțiunilor pielii și echilibrarea tonului de culoare cu lumina LED cu spectru complet de 8 lumini. Bogată în antioxidanți și conținând cofeină, Shimmer Freak oferă un aspect mai fin și mai luminos. În timp ce hidratează și reîmprospătează pielea cu apă de trandafiri, niacinamidele intervin cu un efect reparator. Shimmer Freak, care nu conține paraben, fenoxietanol, silicon, disodiu și uleiuri minerale, este potrivită pentru toate tipurile de piele.

Aceste trei produse sunt ideale pentru a-ți crea rutina perfectă de toamnă, iar dacă ești dispusă să descoperi și celelalte beneficii oferite de FOREO, vizitează notino.ro.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.