Forma pură și simplă, adică Simple pentru sezonul toamnă-iarnă 2022/23

Marca poloneză Simple întâmpină sezonul următor în stilul său tipic minimalist și modern. Cea mai recentă colecție, concepută pentru toamnă și iarnă 2022/23, este o capsulă care conține tot ceea ce fanii simplității sublime caută în modă, ținând pasul cu provocările stilului de viață modern. O paletă de culori discrete, completată de două culori izbitoare și croieli bazate pe elemente clasice modernizate, sugerează că cele mai recente modele de la Simple vor rămâne în garderoba feminină pentru mai mult timp decât un sezon.

Intrarea într-un nou sezon este o ocazie excelentă pentru a-ți analiza și apoi pentru a-ți reîmprospăta garderoba. Răspunsul la nevoile femeilor moderne minimaliste, al căror scop este de a avea o garderobă coerentă și complementară, este conceptul de garderobă capsulă. Ideea este că ar trebui să fie alcătuită dintr-un număr minim de haine, pantofi și accesorii care, atunci când sunt puse împreună în moduri diferite, creează întotdeauna un stil impecabil. Gândul la acest tip de garderobă a fost cel care l-a ghidat pe designerul brandului Simple atunci când a creat colecția pentru sezonul toamnă-iarnă 2022/23.

“Scopul meu a fost sa creez o colecție urbană de zi cu zi, confortabilă, bazată în mare parte pe clasici, dar pentru o femeie care nu se închide doar în soluții standard. Am decis să pornesc de la articole clasice, dar să le “șterg puțin praful”, să le dau o formă modernă, folosind o schemă de culori coerentă și limitată. Formele universale și, într-un fel, atemporale au fost compuse astfel încât să reziste în garderobă mai mult de un sezon. Întregul ansamblu a fost completat de modele care ar trebui să stea la baza garderobei fiecărei femei.”, spune Wojciech Bednarz, Head Designer al brandului Simple.

Colecția capsulă de la Simple este o referință directă la croielile feminine clasice de toamnă-iarnă, dar într-o ediție modernă, caracterizată de soluții și materiale confortabile. Vorbim despre croieli și țesături care, în ciuda eleganței lor, nu limitează în niciun fel mișcarea. Cele mai multe piese sunt în culori discrete (negru, bej, fildeș, bleumarin clasic), care sunt întrerupte de accente în culori mai îndrăznețe (roșu și o nuanță puternică de albastru). O astfel de selecție de culori, combinată cu croieli atemporale, permite crearea unor seturi coerente și estetice, în care se evidențiază o formă simplă și curată.

Noua colecție Simple prezintă mai multe variante de îmbrăcăminte pentru exterior: un palton tip teddy bear în bej și negru, un palton oversize cu revere mari și centură în roșu, negru și camel, un palton matlasat de tip boxy în negru și mai multe geci de puf. Fiecare dintre acestea are o formă mare, învăluitoare și este una dintre cele mai importante piese din garderoba de toamnă-iarnă a femeii moderne. La fel de esențiale pentru această capsulă vestimentară sunt jachetele, ale căror tăieturi au rădăcini masculine. În completarea acestor doi piloni solizi se află modelele tricotate: pulovere, rochii și fuste. Acestea variază de la cele croite până la cele largi, de tip boxy.

Colecția minimalistă, de zi, urbană, pentru femeia activă în căutarea echilibrului, este disponibilă în magazinul online modivo.ro și în aplicație.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.