Ai parte de un look confortabil și cool în sezonul rece alături de Levi’s

Poate unul dintre cele mai dificile momente în ceea ce privește creativitatea stilistică este apariția sezonului toamnă-iarnă. Temperaturile scăzute ne obligă de cele mai multe ori să apelăm la principiul de overlayering, renunțând la un aspect atractiv pentru metodele de întrebuințare.

Levi’s face din această nevoie o oportunitate pentru oricine e destul de curios și îndrăzneț. Gama dedicată anotimpurilor reci este doar despre materiale calitative, aspect simplist și funcționalitate ridicată. Un trio magic care îți va completa ținutele și îndeplini nevoile sezonului.

Moda feminină se remarcă în materie de outwear cu trei articole must-have. Baby Bubble Puffer este geaca de vis pentru activitățile de zi cu zi. Pe lângă nuanțele roz begonie sau granola neutru care atrag privirile, croiala pliată pe siluetă o face să fie o jachetă compactă cu izolație. Nu în ultimul rând, fit-ul oversized contribuie în a oferi un plus de stil fiecărei ținute.

Cea de-a doua piesă esențială în garderoba acestui sezon este o jachetă de ploaie Sloan Rain Jacket. Ploaia reprezintă una din problemele cele mai întâlnite în acest sezon în raport cu outfit-ul tău. De aceea, Levi’s a prevăzut un articol cu funcționalitate ridicată și aspect foarte cool. Sloan Rain Jacket are o lungime alungită și șnururi multiple tocmai pentru a-ți menține hainele uscate cât mai mult timp. Pe lângă asta, beneficiază și de tehnologia windbreaker-ului clasic, ferindu-te de orice inconvenient provocat de vânt.

Ultima piesă care completează acest trio este geaca Ex-Boyfriend Sherpa Trucker Jacket. Dedicată serilor lungi petrecute în oraș alături de prieteni, frigul poate să devină foarte ușor o problemă. Tocmai de aceea, Levi’s a declinat în mai multe modele emblematica sherpa, pentru a fi perfectă oricărei ocazii. Concepută pe baza unei siluete extrem de relaxate, completată cu un tiv alungit și aspect supradimensionat. Captușeala matlasată de pe mâneci este un adevărat game-changer al sezonului.

Moda masculină are și ea parte de trei articole vestimentare necesare acestui anotimp rece. Pe primul loc se situează superba jachetă Lakeside Mock Neck Jacket. Când e prea frig afară pentru un trucker jacket clasic, acest item este alternativa perfectă. Realizată din sherpa, poate conserva o cantitate considerabilă de căldură, păstrând un aspect impecabil. Este perfectă pentru o zi dinamică, având un fit extrem de relaxat.

Vintage Fit Sherpa Trucker Jacket este o altă opțiune care îți va asigura confort și un aspect interesant în același timp. Creată după croiala clasicii Trucker Jacket, această declinare este o retrospectivă către look-ul 90cist. Cu umerii și mânecile construite mai oversized și un imprimeu tip lumberjack, o astfel de jachetă este perfectă pentru serile liniștite, în care îți dorești să impresionezi dar fără să depui prea mult efort.

Articolul care încheie această suită este geaca Excelsior Down Parka. Bazată pe o siluetă extra lungă cu un gât la fel de înalt, asigură o izolare completă față de frig. Mai mult, interiorul este alcătuit dintr-un puf RDS cu umplutură de 600 – ceea ce înseamnă că nu vei duce lipsă de căldură, indiferent de cât de puține grade sunt afară. O astfel de geacă este perfectă pentru momentele în care ești conștient că-ți vei petrece o mare parte a zilei în exterior. Deși acoperă mult din vizibilitatea outfit-ului, aspectul oversized și croiala impecabilă o fac să fie o geacă statement.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.