Câștigă recompense pentru cumpărăturile online | Tipli

Hello beauties! Începem noul an cu un articol dedicat cumpărăturilor online, de cum putem beneficia maxim de oferte și reduceri, și cum putem primi o parte din suma de bani cheltuită înapoi în cont.

După cum probabil deja știți din social media, majoritatea cumpărăturilor (mai ales în ultima lună plină cu viroze, varicelă) pentru mine s-au desfășurat online. Așa am descoperit Tipli, un portal de cashback, ceea ce înseamnă că acesta oferă bani înapoi pentru comenzile online.

Tipli oferă recompense cashback, reduceri și cupoane.

Ce înseamnă cashback?

Cashback poate fi tradus ca „bani înapoi”. Datorită cashback-ului câștigi înapoi o parte din banii pe care îi cheltuiești pentru cumpărăturile online. Pentru calcularea cashback-ului se folosește prețul produsului fără TVA și taxe poștale (de transport).

Cum funcționează Tipli?

Pentru a profita de acest serviciu este nevoie să te înregistrezi pe aplicația sau site-ul Tipli, să cauți magazinul preferat, să îl accesezi și să plasezi comanda în mod obișnuit. În 48 de ore de la plasarea comenzii, Tipli îți va aduce înapoi în contul de cashback o parte din banii cheltuiți – în funcție de comisionul stabilit cu fiecare magazin. De fiecare dată când intri pe Tipli poți verifica procentul de cashback pe care îl vei primi înapoi de la fiecare comerciant. Banii adunați pe Tipli pot fi ulterior retrași într-un cont bancar.

Și aplicația și site-ul sunt foarte ușor de folosit, iar dacă folosiți Google Chrome puteți instala extensia Tipli pentru notificări inteligente din partea portalului. Astfel nu veți uita să profitați de recompense.

Pe Tipli se găsesc peste 600 de magazine online, printre care: AboutYou, Notino, Elefant, Factcool, Footshop, Sinsay, inclusiv magazine din afara țării.

Dacă vreți să beneficiați de un bonus de 30 de lei odată cu prima comandă, pe lângă recompensa de cashback, înregistrați-vă gratuit accesând link-ul de aici.

Fă-ți și tu cont pe Tipli!

xoxo

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.