Rare Beauty: top produse pe care trebuie să le încerci

Brandul Selenei Gomez, Rare Beauty a fost lansat recent pe piață și a făcut deja furori printre pasionații de machiaj. Pentru a vă face o idee, hashtag-ul #rarebeauty a strâns deja peste 2,6 miliarde de vizualizări pe TikTok.

Produsele Rare Beauty sunt făcute pentru autoexprimarea de zi cu zi. Cu un efect aerisit, formulele lor oferă o acoperire modulară și un finish proaspăt, care întotdeauna arată ca tine. Rare Beauty provoacă standardele nerealiste de perfecțiune care există în lumea frumuseții de astăzi.

Liquid Touch Weightless Foundation

Fondul de ten Liquid Touch Weightless promite un aspect „natural, asemănător pielii”. Textura sa asemănătoare serului nu se simte pe piele și puteți ajusta gradul de acoperire după preferințe în zonele care necesită mai mult produs, cum ar fi în jurul nasului și a maxilarului.

Este disponibil in 32 de nuanțe.

Creionul de buze ultra-purtabil Kind Words

Un creion de buze ultra-cremos și rezistent, care alunecă pe buze ca un balsam pentru a le defini. Disponibil în aceleași 10 nuanțe bogate ca și rujul mat Kind Words. Creionul de buze Kind Words oferă definire, culoare și un finish mat. Ascuțitoarea de creion încorporată îți permite să păstrezi mina retractabilă întotdeauna ascuțită.

Blush-ul lichid viral pe TikTok

Un fard lichid de obraz rezistent și lejer care poate fi estompat și ajustat cu ușurință pentru a oferi o culoare naturală și aerată.

Pentru cei care urmăresc deja #beautytok, Soft Pinch Liquid Blush este deja în radarul lor. Textura sa moale, aproape ca o pudră, are un timp de purtare decent. Este ușor de blenduit pe ten, cu doar câteva tapotări cu degetul inelar. Trebuie să spun că am fost surprinsă de numărul de fete de pe TikTok care au decis să aplice produsul și ca fard de pleoape.

Lip Soufflé Matte Lip Cream

Un ruj lichid lejer și aerat, hidratant care învăluie buzele într-o culoare bogată, cu finish mat, catifelat. Realizat dintr-un mix botanic de lotus, gardenie și nufăr alb, plus Vitamina E, rujul hrănește în timp ce catifelează buzele, oferindu-le un efect de estompare a liniilor fine.

Iluminatorul viral pe TikTok & Instagram

Positive Light Silky Touch Highlighter este un iluminator pudră ce dă pielii o strălucire instantanee, asemănătoare cristalului, pentru un ten luminos, natural. Nuanțele Enlighten și Exhilarate sunt preferatele pasionatelor de beauty și make-up artiștilor.

Acestea ar fi produsele pe care trebuie să le încercați de la brandul Rare Beauty și veți merge la sigur.

xoxo

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.