Descoperă cea mai recentă lansare Kiehl’s

Uneori, pielea ta are nevoie de mai mult decât o cremă hidratantă zilnică. Situații precum daunele produse din cauza expunerii la soare, stresul, expunerea excesivă la condiții meteorologice extreme, utilizarea excesivă a ingredientelor active și sensibilitatea pielii îți pot compromite bariera de protecție a pielii. Acest lucru poate duce la uscăciune crescută, disconfort și o reactivitate sporită a pielii.

Kiehl’s a lansat Ultra Facial Advanced Repair Barrier Cream, un produs care funcționează ca un tratament intens pentru întărirea barierei de protecție, calmarea pielii și reducerea vizibilă a roșeții pentru obținerea unui ten cu aspect sănătos.

O cremă intensivă care ameliorează și repară instantaneu pielea uscată și sensibilă. Formulată cu Fulgi de Ovăz Coloidali și Beta-Glucan, această formulă avansată imită structura lipidică a pielii pentru a ajuta la susținerea barierei de hidratare și pentru a reduce vizibil roșeața cauzată de uscăciune. Crema ajută la ameliorarea uscăciunii pielii până la 10 straturi de suprafață pentru a sprijini refacerea barierei de protecție a pielii.

Beneficii:

  • Transformă chiar și cea mai uscată piele într-una cu aspect neted, moale și sănătos
  • Ajută la diminuarea iritațiilor și disconfortului
  • Testat clinic pe 100% piele sensibilă cu 50% piele uscată și foarte uscată
  • Absorbție rapidă cu o textură aerată de balsam-cremă
  • Potrivită pentru piele uscată, foarte uscată și sensibilă

Se poate utiliza de câte ori este necesar, acordând o atenție deosebită celor mai uscate și afectate zone ale pielii. Crema poate fi folosită și pentru:
~ Pielea sensibilizată
~ În jurul ochilor (evitând contactul direct cu aceștia)
~ Pielea ternă, aspră și uscată

Produsele Kiehl’s sunt disponibile online pe kiehls.ro și în magazinele fizice Kiehl’s.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.