Biotop 007 Keratin | Gama special concepută pentru părul degradat, poros sau tratat chimic

Hello, beauties! Dacă vă confruntați cu un păr deteriorat, slăbit sau tratat chimic, următoarele informații vor veni cu singuranță în ajutorul vostru. Beauty One, lider în distribuția echipamentelor și cosmeticelor profesionale, a adus pe piața din România produsele brandului Biotop Professional.

Biotop Professional este un brand fondat în urmă cu 20 de ani, care se bucură de o reputație excelentă în industria cosmetică, fiind găsit în numeroase saloane din întreaga lume. Biotop dezvoltă și produce cele mai avansate tratamente pentru îngrijirea părului, bazate pe ingrediente naturale. Gama extinsă de produse Biotop Professional hrănește, protejează și regenerează orice tip de păr.

Formula produselor are la bază apă purificată ce trece printr-un proces special de filtrare pentru eliminarea mineralelor, metalelor și impurităților. Acest lucru permite ingredientelor naturale să pătrundă în interiorul firului de păr reparând toate cele trei straturi din interior spre exterior.

Tratamentele Biotop (balsam, mască, fiole, ulei) hidratează intens și fortifică cuticula firului de păr, repară în profunzime și protejează culoarea părului.

Biotop 007 Keratin este gama special concepută pentru părul degradat, poros sau tratat chimic, infuzată cu proteine de keratină.

Formula unică infuzată cu proteină de keratină și extract de mușetel ajută la repararea structurii părului din interior spre exterior, netezind în același timp zonele deteriorate, prevenind ruperea firului de păr și încrețirea acestuia. Fortifică firul de păr, oferind elasticitate, strălucire și hidratare, astfel părul devine mai neted, mai sănătos și mai strălucitor, având rezultate de lungă durată.

Keratina este o proteină ce acționează asemenea unui înveliș asupra părului, ce îl protejează împotriva expunerii directe la soare și de efectele dăunatoare ale poluării, această proteină cu rol de protecție alcătuiește partea rezistentă a părului.

Gama 007 Keratin este formată din cinci produse de îngrijire a părului: șampon, balsam, mască, ulei tratament și ser.

Serul Biotop 007 Keratin este ideal pentru hidratarea, repararea și netezirea părului degradat, poros și predispus la electrizare. Formula cu keratină, vitamina E și extract de ricin repară vârfurile despicate, hidratează în profunzime și oferă protecție termică.

Mai multe detalii despre brand și produse găsiți pe site-ul oficial Biotop Professional.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.