Fiecare loc poate deveni acasă cu Reserved Home

Pe 23 februarie, Reserved – pentru prima dată în istoria sa – a prezentat o colecție care a fost creată pentru design interior, Reserved Home. Colecția cuprinde produse care satisfac gusturile oricui, fiind ideale pentru o varietate de încăperi și spații.

Colecția se remarcă prin consistența sa estetică. Brandul oferă o gamă compusă din trei linii: clasică, minimalistă și romantică. Fiecare dintre ele are propriul său stil original, culorile fiind atent selectate și însoțite de detalii elaborate.

Linia clasică are un design universal pentru o locuință modernă, oferind complementaritate. Aceasta reprezintă o serie de propuneri atemporale în nuanțe neutre de bej și gri, cu tente discrete de vieux rose. Articolele, realizate din materiale de calitate superioară, cuprind produse decorative textile, perne decorative din catifea, precum și prosoape, halate de baie sau covorașe. Există și articole din ceramică produse în Polonia în fabrica din Lubiana. Gama de accesorii dedicată sufrageriei include pahare din sticlă poloneză Krosno, cu o tradiție de peste o sută de ani. În plus, în această categorie sunt cuprinse și produse din marmură – lămpi, ghivece de flori, plăci de tocat și suporturi pentru lumânări. Întreaga linie este însoțită și de articole vestimentare home-wear, precum halate de baie, halate de noapte și lenjerie intimă.

Linia minimalistă este o adevarată odă a funcționalității și armoniei. Curentul din care se inspiră este doar despre simplitate și neatness. Produsele sunt practice, în culori neutre și compuse dintr-o diversitate de materiale naturale precum bumbacul, bambusul sau lemnul de acacia. Un accent important cade pe texturi – în special muselina -, încercând să fie transmisă ideea unor tendințe minimaliste ce combină rugozitatea scandinavă cu pragmatismul japonez.

Nu în ultimul rând, această parte a colecției are o extensie de produse special creată pentru câini și pisici. Boluri din ceramică, recipiente de depozitare, accesorii pentru joacă sau jucării din lemn – toate fiind concepute pe baza unor materiale naturale ce vor menține animalele în siguranță.

Linia romantică emană o atmosferă plină de căldură și confort, concentrându-se pe o fuziune dintre nostalgie, măiestrie și rustic. Nuanțe blânde de albastru, roz pastel și verde salvie sunt combinate superb cu modele botanice, florale, detalii brodate și texturi tricotate, ajungând să împodobească seturi de perne, fețe de masă și lenjerie de pat. Sunt însoțite de vase ceramice în forme tradiționale; în schimb, lămpile sunt moderne și au fost proiectate pentru a exprima un stil organic.

Colecția Reserved Home include și câteva propuneri pentru copii. Pentru nou-născuți: paturi tricotate, prosoape și lenjerie de pat, jucării fermecătoare și diverse genți (excelente pentru a fi agățate de un pătut, prevăzute cu multiple buzunare și compartimente practice). Toate au fost decorate cu modele minunate care fac referire la vreme, cum ar fi nori, stele și picături de ploaie. Culorile sunt, de asemenea, temperate; prezintă verde salvie, vieux rose și bej cald cu o saturație armonioasă.

Reserved Home nu se concentrează doar pe stiluri excepționale, ci și pe soluții extrem de utile. De exemplu, acest lucru este deosebit de important în cazul lenjeriei de pat, fețele de pernă fiind disponibile în șase dimensiuni diferite.

Descopera noua colectie Reserved Home in magazinele Reserved sau online pe reserved.com.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.