De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake!

În Aprilie, ParkLake Shopping Center te invită să savurezi fiecare clipă de sărbătoare cu activități și evenimente pentru toate vârstele. Ateliere tematice pentru copii, jocuri distractive, photo cornere, târg de cadouri de Paște sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru această perioadă.

Activități de Paște pentru copii

De sărbători, nu doar adulții au motive de bucurie, ci și copiii. În perioada 7 – 9 aprilie, cei mici sunt invitați să fie ajutoarele Iepurașului și să participe la atelierele creative ce vor avea loc în zona Main Square de la parter.

În plus, cei de la ProfiArt vor realiza o demonstrație live de pictură pe ouă, împreună cu copiii dornici să învețe, sub îndrumarea unui artist.

Târgul de Paște

De asemenea, cadourile pentru cei dragi ocupă și ele un loc pe lista de priorități, alături de distracție. Pentru toți cei care își doresc să găsească surprizele perfecte pentru persoanele importante din viața lor, târgul de cadouri îi așteaptă cu o varietate de cadouri și decorațiuni în perioada 6 – 15 aprilie, la parterul centrului comercial.

Momente de bucurie cu Kinder la ParkLake Shopping Center

Atmosfera de sărbătoare din ParkLake va fi completată de activități organizate de Kinder, care îi așteaptă pe copii cu chef de joacă și multe activități colorate.

Astfel, cei mici sunt așteptați la atelierele de vopsire și încondeiere ouă, unde creativitatea este răsplătită: fiecare ou încondeiat este premiat cu un Kinder Surprise, iar toate ouăle decorate de cei mici vor fi expuse și pot fi admirate în oul gigant Kinder, amplasat în Main Square, in periada 7 – 17 Aprilie. Mai mult, pentru că micile momente sunt cele care merită surprinse, oricine se poate bucura de un #selfie cu Kinderino sau MR Bons sau de o poză de familie la panoul Kinder.

Copiii de toate vârstele sunt așteptați de asemenea și la vânătoarea de ouă Kinder! După înregistrare, cei mici vor descoperi jocurile Kinder și vor putea să își testeze atenția și rapiditatea încercând să termine cu succes provocările din vânătoarea de ouă. Participanții vor primi un premiu surpriză și vor avea parte de multă distracție!

Activitățile se desfășoară în zilele de 7, 8, 9 aprilie și 14, 15 și 17 aprilie. Accesul la activități este posibil pe baza unui tichet Kinder, iar mecanismul este următorul: la achiziția de produse Kinder de minim 10 lei de la căsuța Kinder amplasată în zona tei exterioare de la parter, se acordă pe loc un tichet. Activitățile se desfășoară între 11:00 și 21:00 în zilele menționate.

Vino în ParkLake Shopping Center și bucură-te de zile de neuitat alături de cei dragi!

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar și programul complet găsiți pe parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.