Pe locuri, fiți gata….sport! Modele de pantofi ideali pentru alergare

Odată cu începutul primăverii, tot mai mulți oameni aleg să combine sportul cu ieșirile în natură. Dacă încă vă întrebați ce pantofi să alegeți pentru alergarea în parc sau în pădure, epantofi.ro vine cu cele mai bune soluții.

Pe epantofi.ro puteți alege preferatele din cele mai interesante modele de pantofi de running de la Asics, adidas, Salomon și New Balance.

Pantofii de trail sunt proiectați să alerge mai repede pe teren accidentat. Este un compromis între pantofii mai ușori cunoscuți de pe potecile asfaltate și pantofii tipici de drumeții rigizi, adesea grei. Pantofii de traseu pentru suprafețe dure trebuie să se distingă printr-o rezistență crescută la deteriorarea mecanică. Partea superioară trebuie să fie mai rezistentă la abraziune, iar o talpă solidă cu benzi de rulare ar trebui să ofere o aderență adecvată pe potecile de pădure sau de munte și să faciliteze mișcarea pe suprafețe denivelate.

Gândindu-se la pasionații de alergare pe trail, New Balance a creat modelul Fresh Foam Hierro v7. Datorită greutății ultra-ușoare, care afectează semnificativ viteza și confortul alergării, va trece testul chiar și pe cel mai solicitant teren. New Balance Hierro v7 combină amortizarea extraordinară și aderența incredibilă, care este garantată de talpa Vibram Megagrip.

Pantofii de alergare pe trail Terrex Agravic Flow 2 de la adidas au fost creați special pentru traseele montane. Încercate și testate de experți în alergare pe trail, acestea oferă protecție robustă și amortizare ușoară. Rezistenta la toate abraziunile, partea superioara din plasă cu un design special asigură respirabilitate în timpul alergării.

La rândul său, Speedcross 6 de la Salomon va satisface așteptările chiar și ale celor mai experimentați alergători. Acest model este ușor și oferă un contact excelent cu solul, ceea ce se traduce, la rândul său, într-o evacuare mai rapidă a noroiului.

Pantofii Asics Gel Sonoma 7 au o bandă de rulare specială pentru off-road care oferă o aderență excelentă. În plus, datorită tălpii intermediare realizate în întregime în tehnologia AMPLIFOAM™, această încălțăminte garantează un confort extraordinar atunci când alergați pe suprafețe neuniforme.

Campania epantofi.ro te inspiră să ieși pe teren și să-ți urmezi pasiunea pentru alergare, atât singur, cât și în companie. La epantofi.ro clienții vor găsi încălțăminte care va face alergarea pe teren o plăcere pură!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.