Crema hidratantă virală pe TikTok de la Embryolisse – favorită printre vedete

Iubită de celebrități și make-up artiști, Crema hidratantă Embryolisse Lait-Crème Concentré a fost de ceva vreme un favorit de cult, iar Michelle Keegan, Kim Kardashian și Gwyneth Paltrow și-au împărtășit dragostea pentru acest produs multifuncțional în repetate rânduri.

Totuși, nu doar vedetele sunt încântate de crema hidratantă Embryolisse, aceasta a devenit virală pe TikTok pentru finish-ul său hidratant și utilizarea versatilă.

Crema Embryolisse Lait-Crème Concentré este un favorit de cult datorită utilizării sale multifuncționale – poate fi aplicată ca cremă hidratantă, primer, mască reparatoare și chiar ca demachiant. Formula sa hrănitoare și ușoară este potrivită pentru toate tipurile de piele. În același timp, promovează integritatea barierei naturale a pielii, promovează reînnoirea celulară și ameliorează senzația neplăcută de tensiune, diminuând liniile fine cauzate de deshidratare. Textura cremoasă calmează tenul și îi conferă o senzație de confort durabil.

Lait-Creme Concentre a devenit indispensabil și în lumea modei și a filmului, domenii în care pielea este suprasolicitată de machiat și demachiat, fiind considerat un secret al frumuseții. Un produs dermatocosmetic de îngrijire care conține ingredienți de origine naturală recunoscuți pentru eficacitatea lor:

  • Untul de karite, bogat în acizi grași esențiali și în vitaminele A, D, E si F, cunoscute pentru acțiunea lor asupra elasticității pielii și a aspectului satinat al acesteia.
  • Ceara de albine, care protejează și catifelează.
  • Aloe vera, planta numită de indieni „miracolul cerului” pentru virtuțile sale. Ea conține vitaminele A, E, B, minerale care luptă împotriva radicalilor liberi, precum este seleniul, acizi grași esentiali. Ajută la menținerea hidratării în straturile superioare ale pielii.
  • Proteinele din soia, cu acțiune hidratantă, ajută la stimularea fibrelor de colagen. Ele conțin toți aminoacizii esențiali.

Un utilizator de TikTok a descris crema ca fiind produsul pe care „fiecare make-up artist celebru îl are în trusa lor”. Total de acord cu el, este unul dintre produsele nelipsite din trusa mea pro.

Laboratoarele Embryolisse, mai mult de 65 ani experiență în domeniul dermatocosmeticii

În 1950, un medic dermatolog dintr-un spital parizian, specializat în patologia problemelor pielii, a creat Lait Creme Concentre Embryolisse. Rapid prescris în domeniul medical pentru extraordinara sa eficacitate, transmis din generație în generație, produsul devine 65 de ani mai târziu indispensabil în domeniul frumuseții, fiind folosit de milioane de utilizatori din întreaga lume. Make-up artiști profesionisti, manechine și actrițe îl consideră azi un produs indispensabil pentru pregătirea pielii și sublinierea machiajului.

Produsul a generat crearea unei game dermatocosmetice complete de îngrijire elaborată de Laboratoarele Embryolisse, având ca bază aceleași exigențe de eficacitate.

Rezultatele vizibile se datorează selecției unor ingredienți de origine naturală și cu o lungă tradiție medicinală (complex nutrițional hidratant, bogat în vitamine și acizi grași esențiali, asociați cu untul de karite, ceara de albine, aloe vera și proteine din soia) aliați cu acid hialuronic și cu colagen.

Produsele Embryolisse sunt fabricate sub control farmaceutic, iar compușii sunt riguros selectați, astfel încat pielea să nu fie sensibilizată în mod inutil, ci dimpotrivă să primească doar ceea ce îi este esențial.

Facebook Comments

One Reply to “Crema hidratantă virală pe TikTok de la Embryolisse – favorită printre vedete”

  1. Chiar nu știam de crema asta, dar câte beneficii are 😍

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.