Culoarea cu ochii imaginației: noua colecție Summer Make the Rules de la OPI

Colecția Summer Make the Rules de la OPI îți aduce energia jocului și trăirea pură a plăcerii!

Când vara declară legea, OPI îți oferă o viziune nouă despre culoare, impregnată de imaginație și împletind două cromatici diferite: pastelurile clasice și gama nuanțelor strălucitoare.
Rezultă o paletă de 12 culori pline de strălucire și imaginație, nuanțe îndrăznețe care te invită să trăiești în legea ta, să dai, cât ai clipi, sala de ședințe pentru o plajă și-un surf! Nu ezita și nu ai teamă; schimbă-ți statutul oficial în OOO-PI și glow for it cu noua colecție Summer Make the Rules!

Colecția de vară OPI Summer Make the Rules lansează patru nuanțe perlate vii, cu un efect nemaivăzut până acum: strălucirea din interior. Este vorba despre un galben de lămâie, un nude cu nuanță de piersică, un violet-lavandă și un albastru ca cerul: fiecare dintre aceste nuanțe perlate face degetele să devină pur și simplu radioase! În colecție regăsim și culori calde, de la roz bubblegum și roz aprins la roșu corai și galben viu. Pentru a completa curcubeul, vin să se alăture nuanțele răcoroase: verde lime, turcoaz electric, violet profund și violet strălucitor.

„Această colecție evocă pur și simplu fericirea. Cele 12 nuanțe ale paletei Summer Make the Rules vor aduce zâmbetul pe buzele purtătorilor și privitorilor,” remarcă Suzi Weiss-Fischmann, co-fondator OPI și Brand Ambassador. “Anul acesta anticipăm că oamenii vor călători foarte mult, iar o manichiură pregătită de vacanță este cu adevărat cel mai prețios accesoriu, orice stil estival am adopta. Nuanțele OPI îmbină două trenduri populare – pastelurile și nuanțele aprinse – într-o paletă care este unică, la fel de unică precum este și fiecare dintre purtătorii săi.”

„Aceste nuanțe pot fi folosite ca punct de plecare pentru propria capacitate creativă și de autoexprimare.” adaugă Jill Bartoshevich, OPI Global Director of Color Equity. „Noile pasteluri strălucitoare plus noul efect de irizare perlată îi vor provoca pe cei mai îndrăzneți consumatori să-și pună în valoare stilul în moduri nemaiîntâlnite. În topul nuanțelor anului va fi fără îndoială splendidul roșu vermillion pe care l-am numit Flex on the Beach și care este o invitație directă: full colour, full fun!”

Colecția Summer Make the Rules este disponibilă în formulele OPI Gel Color, Infinite Shine și Nail Lacquer.

Iată vedetele:

I Quit My Day Job
Pune vacanța la lucru cu acest roz bubblegum în variantă creamy.

Makeout-side
Închide agenda și plonjează în acest roz strălucitor & creamy.

Sunscreening My Calls
Galbenul perlat care trimite toate apelurile la mesageria vocală!

Sanding in Stilettos
Nude perlat ca o scoică pe unghiile tale.

Flex on the Beach
Roșu corai îndrăzneț ca soarele răsărind pe plajă.

Bikini Boardroom
Ton de lavandă, ton de relaxare, consistență de cremă, poftă de mare.

Skate to the Party
Fashionably skate, creamy-violet: poți întârzia oriunde, numai la distracție nu.

Stay Out All Bright
Petrecerea ține până când soarele răsare galben-viu din mare.

Charge It to Their Room
Saskia Periwinkle sau nuanța profund neprețuită a relaxării.

Surf Naked
Azuriu perlat la vârf: gata de vacanță, am plecat la surf!

I’m Yacht Leaving
Turcoaz electric & creamy: când pe yacht noi suntem primii!

Summer Monday-Fridays
Verde luminos & creamy: energie pentru orarul tău de distracție non-stop!

OPI Gel Color oferă un finisaj perfect profesionist, durează până la trei săptămâni, în timp ce Infinite Shine oferă un finisaj cu extra-strălucire, în condițiile în care se aplică exact ca orice lac tradițional. Nail Lacquer are o formulă bogată, intens pigmentată, pentru o aplicare uniform.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.