Produsele Rilastil Sun System, recomandate de Societatea Română de Dermatologie

Există o singură gamă de produse pentru protecţie solară recomandată de Societatea Română de Dermatologie: Rilastil Sun System, disponibilă în farmaciile Catena și online pe Springfarma.com. Acestea sunt sigure şi cu efecte benefice dovedite clinic pentru piele.

Societatea Română de Dermatologie este o organizaţie medicală autonomă, profesională, având un caracter ştiinţific şi educaţional, reunind persoane cu pregătire medicală universitară – medici, biologi, biochimişti – care activează în domeniul dermatologiei şi/sau venerologiei, precum şi persoane care se bucură de recunoaştere profesională sau ştiinţifică şi care manifestă un interes deosebit faţă aceste domenii medicale.

Gama Sun System de la Rilastil este aliatul perfect al pielii contra razelor nocive ale soarelui, protejând întreaga familie nu doar la plajă, ci și în activitățile curente de zi cu zi, desfășurate în aer liber. Rilastil Sun System oferă mai mult decât fotoprotecție, asigurând hidratarea pielii și protejând-o de îmbătrânirea prematură, ca urmare a stresului oxidativ.

Gama Sun System este destinată tuturor tipurilor de piele, chiar şi celei sensibile şi delicate, oferind o protecție sigură și eficientă înainte, în timpul şi după expunerea la soare, datorită spectrului larg de filtre de protecţie UVA și UVB conținute.

În plus, produsele Sun System beneficiază de Complexul unic Pro-ADN, un mix de extracte vegetale cu acţiune anti-aging, antioxidantă și protectoare.

Produsele Rilastil Sun System recomandate de Societatea Română de Dermatologie sunt disponibile în farmaciile Catena și online pe Springfarma.com.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.