Soari s-a lansat oficial pe piață!

Soari, prima și singura marcă înregistrată de îmbrăcăminte și accesorii cu protecție solară din România

Misiunea Soari este să ofere o soluție simplă și eficientă pentru a proteja pielea de radiațiile UV, care în același timp să elimine senzația de căldură extremă produsă de razele infraroșii pe pielea expusă la soare.

Povestea Soari

După 2 ani de testat diverse materiale și îmbrăcăminte cu UPF 50+ Soari a conceput o garderobă capsulă compusă din cinci accesorii și obiecte de îmbrăcăminte UPF 50+. Mănușile scurte și lungi, gulerul, șalul și poncho-ul pot fi purtate în orice împrejurare pentru a proteja pielea de radiațiile UV.
Astfel a luat naștere Soari®, prima și singura marcă înregistrată de îmbrăcăminte și accesorii cu protecție solară din România, în colaborare cu fabrica CottonTex din Timișoara.
Pentru îmbrăcămintea Soari a fost ales ales materialul textil sintetic Sensitive® Plus, ultra lejer și răcoros, dar în același timp cu performanță excelentă pentru protecția UV.

Menținând producția la nivel local, aceștia sprijină locurile de muncă din orașul, reduce amprenta de carbon, și contribuie la comunitatea noastră.

Protecția solară nu este un moft ci o necesitate

Pielea este expusă la radiațiile solare din primul minut în care este expusă la lumina solară, indiferent de anotimp. Pentru a preveni distrugerile celulare cauzate de radiațiile solare trebuie să protejăm toată pielea expusă la lumina solară, nu doar tenul.

Crema cu SPF, hainele cu UPF, ochelarii de soare, pălăria cu boruri late și umbrela de soare protejează întreg corpul de radiațiile UV, fiecare oferind o anumită protecție UV.

Toate dezavantajele folosirii cremei cu protecție solară pe corp – reaplicare frecventă, în strat uniform și generos, protecție UVA mai mică decât UVB, textura lipicioasă a cremelor – au fost motivele pentru care Soari a căutat o soluție mai simplă.

Textilele cu protecție solară oferă protecție UV completă, uniformă și constantă pe toată durata folosirii și în plus, pielea acoperită de haine este afectată mult mai puțin de radiațiile IR (infraroșii) care provoacă senzația de căldură.

Produsele Soari® pot fi folosite cu ușurință în orice ocazie, la orice ținută

Compoziție:
73% microfibre PA
27% EA (LYCRA®)
Protecție UPF 50+
testat pe standardul AS/NSZ 4399 (Australia/New Zealand) și EN 13758-2 (Europa)

Avantajele UPF 50+

  • protecția solară pe care vrei să o porți, ultra lejeră, cu elasticitate tridimensionala și uscare rapidă.
  • previne arsurile solare și oferă senzație de răcoare pe timpul purtării la soare.
  • protecție solară UPF 50+ uniformă pe toată durata folosirii, blochează 98% din radiațiile UVA și UVB.

Produsele se pot achiziționa on-line de pe site-ul soari.ro, iar pentru a fi la curent cu noutățile și lansările viitoare urmărește-i pe rețelele de social media – soari.sunwear.

Facebook Comments

2 Replies to “Soari s-a lansat oficial pe piață!”

  1. Imi place ideea de a purta asa ceva. Eu nu am nimic la capitolul haine cu protectie UV pentru ca nu prea se gasesc in format mare, adica masura mare. Sotul are o bluza pe care o imbraca la pescuit si zice ca e super ok. Ma bucur ca aici am acel poncho in care sigur intru si eu. Si gulerul este interesant, mai ales pentru alergia mea solara de primavara-inceput de vara.

    1. Si sotul meu foloseste tricouri cu protectie UV si sunt foarte eficiente. Eu nu mi-am luat, sincer, din cauza design-ului pana acum, dar variantele de la Soari imi plac mult. Deja am comandat salul si manusile.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.